Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Selecţionata Moldovei / Declaraţii după meci

Categorie:

Urmăriți declarațiile lui Ion Caras, selecționerul Moldovei, și Alexandru Epureanu, căpitanul naționalei, la revenirea în țară după meciurile amicale cu Arabia Saudită (scor 4-0) și Canada (1-1).

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului Narta-ȘS Drăsliceni - CS Noroc (Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin). Conferinţa de presă avut loc miercuri, 28 mai 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Moldova - Canada 1-1 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat împotriva selecționatei Canadei. Ambele goluri au marcate în debutul întâlnirii. Mai întâi, Eugen Sidorenco a marcat cu o lovitură de cap, iar la puțin timp canadienii au restabilit egalitatea prin Tosaint Ricketts. Partida a avut loc pe stadionul “SVU Mauer” din localitatea Amstetten, Austria.

Cupa Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale

Categorie:

Marți, 27 mai, vor avea loc loc meciurile retur din cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale, ediția 2014. Iată programul partidelor:

Naționala / Antrenament în Austria (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat luni, 26 mai, în localitatea austriacă Ampflwang antrenamentul oficial înaintea meciului amical contra Canadei, programat în orașul Amstetten. La ședința tehnică, care a durat aproximativ o oră, au participat 16 jucători.

Zimbru - deţinătoarea Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Zimbru Chișinău este deţinătoarea Cupei Moldovei Orange, ediţia 2013-2014. În finală, disputată duminică, 25 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Oleg Kubarev a învins formaţia Sheriff Tiraspol, scor 3-1. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Partida a fost transmisă în direct şi pe site-ul nostru.

Arabia Saudită - Moldova 0-4 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a obținut o victorie categorică, scor 4-0, în meciul amical disputat în Spania cu reprezentativa Arabiei Saudite. Tricolorii au marcat trei goluri în prima repriză prin Igor Armaș, Igor Picușciac (penalty) și Serghei Alexeev. Alexandru Gațcan a închis tabela în mitanul secund cu o reușită superbă.

Olympic Fest

Categorie:

Comitetul Național Olimpic și Sportiv împreună cu federațiile de profil a organizat sâmbătă, 24 mai, în Piața Marii Adunări Naționale sărbătoarea sportului – „OLYMPIC FEST 2014”. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale Olimpice și reprezintă un festival sportiv care a oferit participanților, indiferent de abilitățile sportive, vârstă sau ocupație, posibilitatea să practice diverse genuri de sport, printre care și fotbal.

Săptămâna UEFA Grassroots

Categorie:

Pe parcursul unei săptămâni (19-25 mai 2014), împreună cu asociațiile europene de fotbal, FMF sărbătorește Săptămâna UEFA a fotbalului de mase (UEFA Grassroots Week). Cu această ocazie sunt organizate mai multe acțiuni în diferite localități din toată țara la care participă mii de copii. Fiecare participant primește diploma UEFA Grassroots Day și diverse cadouri din partea FMF și OFFS Moldova.

Naționala / Antrenament în Spania (video)

Categorie:

Naționala Moldovei a efectuat vineri, 23 mai, la Centrul fotbalistic “Marbella” antrenamentul oficial înaintea meciului amical cu Arabia Saudită, programat în localitatea Jerez de la Frontera, Spania. La ședința tehnică, care a durat aproximativ o oră, au participat 18 jucători.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail