Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff Tiraspol – FC Zimbru Chișinău (Finala Cupei Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc vineri, 23 mai 2014, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 22 mai 2014 Comitetul de Disciplină al FMF a examinat în ședință deschisă procedura de executare a Hotărârii Comitetului de Disciplină al FMF din 14 aprilie 2014 pe cauza Cabac Mihail – FC ”Speranța” privind încasarea restanțelor salariale în sumă totală de 23120 lei (douăzeci și trei mii  una sută douzeci lei ), repararea prejudiciul material în sumă de 7380 lei (șapte mii trei sute optzeci lei), repararea prejudiciul moral în sumă de 3850 (trei mii optsute cinci zeci mii lei), încasarea de la FC Speranța a cheltuielilor pentru asistență juridică în sumă de 1600 lei (una mie șase sute lei) și  cheltuieli a taxei de examinare în sumă de 100 lei (una sută lei).

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2013-2014, dintre FC Sheriff Tiraspol – FC Zimbru Chișinău va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Olanda în următoarea componenţă: Danny MAKKELIE – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Bas van DONGEN și Hessel STEEGSTRA. Al 4-lea oficial va fi Jochem KAMPHUIS. Observator de arbitri a fost desemnat Nicolae STULENI, iar Delegat – Andrian IXARI.

Premierea echipei FC Tiraspol

Categorie:

Clubul de fotbal FC Tiraspol a fost premiat pe 21 mai 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 2 în Divizia Naţională, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei tiraspolene au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Nicolae Cebotari, Secretar General, şi Petru Soltanici, Director Competiţii. Evenimentul a avut loc imediat după meciul din ultima etapă a sezonului împotriva campioanei Sheriff Tiraspol.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Miercuri, 21 mai, la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal din cadrul festivalului pentru copii organizat fundaţia de caritate “ Clipa Siderală”, ajuns la ediţia a XXIV-a. La acţiunea organizată în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal au participat 12 echipe de copii de la mai multe şcoli, inclusiv internate şi auxiliare din Nisporeni, Străşeni, Orhei, Vadul lui Vodă, Ciorescu, Hânceşti, Ştefan Vodă.

U-21 / Ucraina - Moldova 3-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a suferit înfrîngere, scor 3-1, în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu naţionala similară a Ucrainei. Golul tricolorilor a fost marcat de Victor Gheorghiu în prima repriză. În prima partidă cele două selecționate au remizat, scor 0-0.

Live Your Goals

Categorie:

Marți, 20 mai 2014, la stadionul din satul Pleșeni, raionul Cantemir, s-a desfășurat al II-lea festival fotbalistic pentru fete (a.n. 2002-2003) în cadrul programului FIFA - Live Your Goals. Micile fotbaliste din regiunea de sud a țării au participat la diverse exerciții distractive și au jucat fotbal în componență redusă. Buna desfășurare a festivalului a fost asigurată de Alexei Gheorghiu, Responsabil FMF de organizarea festivalurilor fotbalistice în zona Sud.

Săptămâna UEFA Grassroots

Categorie:

Al cincilea an consecutiv UEFA sărbătorește pe 21 mai Ziua UEFA al fotbalului de mase (UEFA Grassroots Day). Cu această ocazie în asociațiile europene de fotbal sunt organizate mai multe acțiuni. Federația Moldovenească de Fotbal a luat decizia să sărbătorească Ziua UEFA al fotbalului de mase pe parcursul unei săptămâni (19-25 mai 2014).

Discuţii libere ale jucătorilor cu presa (video)

Categorie:

Marţi, 20 mai, la CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc tradiţionala întâlnire a presei cu jucătorii echipei naţionale a Moldovei. Jurnaliştii au avut posibilitatea să discute cu fotbaliştii înaintea deplasării în Spania şi Austria pentru meciurile amicale cu Arabia Saudită (24 mai) şi Canada (27 mai).

Cupa Moldovei la fotbal amatori între asociațiile raionale

Categorie:

Marți, 20 mai, vor avea loc meciurile tur din cadrul 1/8 de finală ale Cupei Moldovei la fotbal între Asociațiile Raionale, ediția 2014. Iată programul partidelor:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail