Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-21 / Ucraina - Moldova 0-0

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a remizat, scor 0-0, în primul meci amical disputat în deplasare cu naţionala similară a Ucrainei. Miercuri, 21 mai, cele două reprezentative vor juca din nou pe stadionul „V.Bannikov”.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Marți, 20 mai 2014, a avut loc şedinţa de lucru a Comitetului Fotbal Profesionist la care au participat conducătorii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională. Întrunirea a fost condusă de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF şi Preşedintele Comitetului Fotbal Profesionist.

Comitetul de arbitri

Categorie:

Comitetul de Arbitri a luat decizia, la ședința sa din 20 mai 2014, să sancționeze arbitrul Sergiu Derenov cu 3 etape de suspendare pentru greșelile comise în timpul meciului FC Sheriff – FC Veris (etapa XXXI, Divizia Națională).

Naționala U-21 / Schimbări în program

Categorie:

Federația de Fotbal din Ucraina ne-a informat că memorialul “Valeri Lobanovski” a fost anulat. Astfel, naționala de tineret a Moldovei va disputa două meciuri de verificare cu reprezentativa similară a Ucrainei. Prima partidă va avea loc pe 20 mai, cu începere de la ora 16.00, iar a doua – pe 21 mai, de la ora 15.00. Meciurile vor fi jucate pe stadionul “V.Bannikov” din Kiev.

Premierea echipei Veris Chişinău

Categorie:

Clubul de fotbal Veris Chişinău a fost premiat într-o atmosferă frumoasă luni, 19 mai 2014, cu o cupă pentru clasarea pe locul 3 în Divizia Naţională, ediţia 2013-2014, iar jucătorii, antrenorii, conducerea şi stafful tehnic al formaţiei au primit medalii. Forul fotbalistic a fost reprezentat la ceremonia de premiere de Pavel Cebanu, Preşedinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii.

Naționala / Programul de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care Echipa Naţională a Moldovei îl va avea în perspectiva meciurilor amicale cu Arabia Saudită (24 mai 2014) şi Canada (27 mai 2014).

Naționala / Moldova va juca contra Camerunului

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Camerun pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale de seniori. Partida a fost programată pentru 7 iunie 2014 şi se va desfăşura în capitala Camerunului, orașul Yaounde.

Lotul naționalei

Categorie:

Selecționerul Moldovei, Ion Caras, a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu Arabia Saudită (24 mai 2014) şi Canada (27 mai 2014).

Cupa Moldovei Orange / Acreditări

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 19 mai 2014, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei – ORANGE (25 mai 2014, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Vă rugăm să respectaţi acest termen-limită, mulţumindu-vă pentru colaborare.

Campionatul Sindical de fotbal (video)

Categorie:

Pe 18 mai 2014 a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional Sindical de fotbal, seniori, organizat de Asociaţia de profil din R. Moldova, în coloborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal. Competiţia din acest an a întrunit 8 echipe.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail