Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 18 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat ediţia a treia a turneului de fotbal pentru copii din familiile defavorizate “Euro-2014”. La competiţie participă copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Sîmbătă, 17 mai 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia participării selecţionatei U-21 a Moldovei la memorialul “Valeri Lobanovski”. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 15 mai 2014, în baza rapoartelor oficialilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Curtea Națională de Arbitraj Sportiv

Categorie:

Curtea Națională de Arbitraj Sportiv de pe lângă FMF a examinat în ședință deschisă cererea de recurs depusă de către FC ”Academia” împotriva Hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 01.10.2013 și Deciziei Comitetului de Apel a FMF din 06.12.2013 pe marginea cererii înaintate de către CSCT Buiucani ce ține de rezilierea Contractului Individual de Muncă încheiat între FC ”Academia” și Apostol Mihail și întoarcerea jucătorului Apostol Mihail la CSCT Buiucani.

Cupa Moldovei la fotbal feminin

Categorie:

FC Narta-ȘS Drăsliceni va fi gazda finalei Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2013-2014. Acest lucru a devenit cunoscut joi, 15 mai 2014, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF pentru desemnarea gazdei finalei.

Lotul naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru participarea la memorialul “Valeri Lobanovski”, care va avea loc în perioada 19-22 mai în Ucraina.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 13 mai 2014 a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor la fotbal pe plajă (Euro Winners Cup 2014). Competiția se va desfăşura în perioada 3–8 iunie în orașul Catania, Italia. Cele 25 echipe participante au fost repartizate în șapte grupe.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Pe 12 mai, la sediul FMF, s-a desfăşurat şedinţa Organului de Apel din cadrul Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF. Examinând materialele suplimentare prezentate de FC Costuleni, Organul de Apel a constatat că au fost înlăturate toate neajunsurile existente la momentul adoptării hotărârii Organului Directiv de Primă Instanţă şi a luat decizia să acorde Licenţa Naţională Clubului de fotbal Costuleni pentru sezonul 2014-2015.

Cupa Moldovei la fotbal-tenis

Categorie:

Sâmbătă, 10 mai 2014, în sala sportivă a gimnaziului “Grigore Vieru” din or. Ialoveni a avut loc ce-a dea VIII-a ediţie a Cupei Moldovei la fotbal-tenis (seniori), organizată de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Cupa Sindicală

Categorie:

Vineri, 9 mai 2013, stadionul Clubului Sportiv Real Succes din Chișinău a găzduit finala Cupei Sindicale (seniori), ediţia a X-a, organizată de Asociaţia Sindicală de fotbal din R. Moldova, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail