Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Premierea echipei Sheriff Tiraspol

Categorie:

Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol a fost premiat pe 11 mai 2014 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia Naţională, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei tiraspolene au primit medalii de aur. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu, Preşedinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii. Evenimentul a avut loc imediat după meciul cu Veris Chişinău, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 11 mai, pe terenurile Şcolii Sportive Raionale din Orhei s-a desfăşurat turneul la mini-fotbal în memoria discipolului acestei instituţii, Roman Lungu, care a trecut în nefiinţă acum doi ani. 

WU-16 / Grecia - Moldova 6-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-16 a Greciei a devenit câştigătoarea Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Evangelos Koutsakis a învins naţionala similară a Moldovei, scor 6-1. Patru goluri au fost marcate de Despina Chatzinikolau. Moldova a încheiat competiţia pe locul trei.

WU-16 / Georgia - Israel 6-5 penalty (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-16 ale Georgiei și Israelului vor juca astăzi, 10 mai, ultimul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 11.00.

Cupa Raionului Sângerei (video)

Categorie:

Vineri, 9 mai, în orașul Sângerei a avut loc finala Cupei Raionului. Câștigătoare a devenit echipa Spicul Chişcăreni, care s-a impus în meciul decisiv în fața formației FC Grigorăuca.

WU-16 / Israel - Grecia 1-5 (video)

Categorie:

Naţionalele de junioare U-16 ale Israelului și Greciei vor juca astăzi, 8 mai, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc stadionul Complexului Sportiv Raional din Orhei şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 17.00.

WU-16 / Moldova - Georgia 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 va juca astăzi, 8 mai, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 13.00.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Sheriff Tiraspol va fi gazda finalei Cupei Moldovei - ORANGE, ediția 2013-2014 Acest lucru a devenit cunoscut joi, 8 mai 2014, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF pentru desemnarea gazdei finalei.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 8 mai, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei se menține pe locul 99 cu 325 puncte.

Veteranii nu sunt uitaţi

Categorie:

A devenit deja o tradiție ca FMF să acorde ajutor financiar văduvelor fotbaliștilor și să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Ludmila Cornilova, Ana Țanga (Esina), Parascovia Catînsus, Anastasia Roman, Ludmila Juc, Valentina Tabaciuc, Ela Tropaneț.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail