Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La şedinţa din 7 mai 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat plângerea jucătorului Gorceac Eugeniu către FC Speranţa privind neexecutarea Hotărârii Comitetului de Disciplină al FMF din 03 februarie 2014 după avertizarea (somaţia) anterioară repetată a acestuia.

WU-16 / Grecia - Georgia 5-1 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-16 ale Greciei și Georgiei vor juca astăzi, 7 mai, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc stadionul Dinamo-Auto din Ternovca şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 14.00.

WU-16 / Moldova - Israel 2-1 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare a Moldovei U-16 va juca astăzi, 7 mai, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare al UEFA. Partida va avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 11.00.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

În zilele de 6 şi 7 mai vor avea loc meciurile din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei Orange, ediţia 2013-2014. Iată programul partidelor:

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 6 mai 2014 a adoptat mai multe decizii, printre care:

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 5 mai 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat plângerea jucătorului Celeadnic Eugeniu către FC Speranța privind neexecutarea Hotărârii Comitetului de Disciplină al FMF din 03 februarie 2014 după avertizarea (somația) anterioară repetată a acestuia.  

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru cantonamentul de pregătire din Spania și Austria, programat la sfârșitul lunii mai. În această perioadă naționala noastră va disputa meciuri amicale cu Arabia Saudită (24 mai) și Canada (27 mai).

U-16 / Grecia - Moldova 2-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a obţinut victorie în ultimul meci  cu Grecia, scor 3-2, din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. Golurile echipei antrenate de Vadim Boreț au fost marcate de Vadim Gulceac, de două ori, și Veaceslav Podlisnic.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 05 mai 2014, în baza raportului delegatului, înregistrărilor video şi fotografice a meciului FC Dacia – FC Zimbru (Divizia Naţională, etapa a XXX-a, din data de 03.05.2014), Comitetul de Competiţii al F.M.F a luat următoarele decizii:

Fotbal-tenis

Categorie:

În perioada 2-4 mai 2014 în orașul Istanbul, Turcia, a avut loc Congresul Federaţiei Internaţionale de Fotbal-Tenis (FIFTA) cu participarea tuturor asociaţiilor naţionale de profil. FMF şi FFTM a fost reprezentată la eveniment de către Iurie Bulgăreanu,  Secretar General al Federaţiei de Fotbal-Tenis din Republica Moldova.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail