Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Albania - Slovacia 0-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Slovaciei a devenit câștigătoarea Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. În ultimul meci, echipa antrenată de Ladislav Pecko a învins naționala similară a Albaniei, scor 1-0, grație golului marcat din penalty de către Denis Baumgartner. Albania a încheiat competiția pe locul secund.

Turneul de Dezvoltare UEFA / Schimbări în program

Categorie:

La solicitarea selecţionatelor de juniori U-16 ale Slovaciei şi Albaniei, împreună cu Comitetul Organizatoric al Turneului de dezvoltare UEFA, în programul ultimei etape au fost efectuate unele modificări. Astfel, partida Slovacia – Albania, programată iniţial la stadionul Dinamo-Auto de la Ternovca, a fost transferată la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 10.00. Meciul Grecia – Moldova va avea la Vadul lui Vodă şi va începe la ora 12.30.

U-16 / Slovacia - Grecia 0-4 (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-16 ale Slovaciei și Greciei  vor juca astăzi, 3 mai, al doilea meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc stadionul Dinamo-Auto din Ternovca şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 17.00.

U-16 / Moldova - Albania 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci cu Albania, scor 0-1, din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida a avut loc loc stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

U-16 / Grecia - Albania 3-4 penalty (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-16 ale Greciei și Albaniei vor juca astăzi, 2 mai, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc stadionul Dinamo-Auto din Ternovca şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 13.00.

U-16 / Moldova - Slovacia 0-5 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 va juca astăzi, 2 mai, primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA. Partida va avea loc CPSM de la Vadul lui Vodă şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru cu începere de la ora 10.00.

Turnee de dezvoltare UEFA

Categorie:

Al treilea an consecutiv UEFA a încredințat Moldovei organizarea Turneelor de Dezvoltare, ceea ce constituie o înaltă apreciere și o încurajare directă a activității forului fotbalistic moldovenesc. Anul acesta țara noastră va găzdui în perioada 2-10 mai două turnee de dezvoltare UEFA cu participarea selecţionatelor de juniori U-16 ale Slovaciei, Gerciei, Albaniei și Moldovei și  junioare U-16 ale Israelului, Georgiei, Greciei și Moldovei.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Miercuri, 30 aprilie 2014, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu prilejul participării naţionalei de junioare U-16 a Moldovei la Turneul de Dezvoltare UEFA, care se va desfăşura în ţara noastră în perioada 7-10 mai 2014. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Cristina Samson, antrenoarea reprezentativei de juniori a Moldovei.

 

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Pe parcursul zilei de marți, 29 aprilie 2014, a avut loc procedura de evaluare a corespunderii cluburilor de fotbal din Divizia Națională cerințelor criteriilor Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF. Organul Directiv de Prima Instanță la ședința sa a luat următoarele decizii pentru sezonul 2014-2015:

U-20 / Ungaria - Moldova 6-0

Categorie:

Selecţionata U-20 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 6-0, în meciul amical contra Ungariei disputant în localitatea Nyiregyhaza.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail