Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Live Your Goals (video)

Categorie:

Marți, 29 aprilie 2014, la sediul FMF a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia lansării în țara noastră a proiectului FIFA “Live Your Goals”, obiectivul căruia este dezvoltarea și promovarea fotbalului feminin.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 28 aprilie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă ocazia meciului amical al selecţionatei U-20 a Moldovei contra Ungariei, programat în deplasare pe 30 aprilie. La întrebările jurnaliştilor a răspuns Ion Testemiţanu, antrenor interimar.

Meci amical (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către Turneul UEFA de Dezvoltare, selecţionata feminină a Moldovei U-17 a disputat sîmbătă, 26 aprilie, un meci de verificare cu echipa de juniori CSCT Buiucani U-15. Partida s-a încheiat cu victoria băieţilor, scor 0-6.

Live Your Goals

Categorie:

În zilele de 25 și 26 aprilie FMF organizează la CPSM de la Vadul lui Vodă un seminar pentru antrenorii din fotbalul feminin. În cadrul evenimentului este prezentată o informație amplă despre proiectul FIFA “Live Your Goals” care va fi lansat în țara noastră.

Festival fotbalistic

Categorie:

Joi, 24 aprilie 2014, la stadionul din or.Comrat, în cadrul programului FIFA Grassroots, a fost desfășurat al III-lea festival fotbalistic pentru 110 copii (a.n. 2004-2005).

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 25 aprilie 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat plângerea jucătorului Gorceac Eugeniu către FC Speranța privind neexecutarea Hotărârii Comitetului de Disciplină al FMF din 03 februarie 2014 după avertizarea (somația) anterioară repetată a acestuia.               

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 24 aprilie 2014, în baza rapoartelor meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Joi, 24 aprilie 2014, la CSCT Buiucani s-a desfășurat primul turneu republican la fotbal pentru copii U-10 „Сupa Memoriei 1986”. Competiția a fost organizată pentru a comemora victimele catastrofei de la Cernobîl.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 23 aprilie 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat:

Naționala / Cantonament la Vadul lui Vodă (video)

Categorie:

În perspectiva unei pregătiri eficiente a naționalei Moldovei către meciurile amicale și oficiale, unsprezece jucători, candidați în selecționată, au fost invitați de antrenorul reprezentativei noastre, Ion Caras, pentru un cantonament de o zi, care s-a desfășurat marți, 22 aprilie, la CPSM de la Vadul lui Vodă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail