Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Campionatul Moldovei

Categorie:

JLC Chișinău a devenit campioana Moldovei la futsal, ediţia 2013-2014! În meciul de aur care a stabilit deținătoarea titlului, JLC s-a impus după prelungiri, scor 5-3, în fața formației Lexmax Stăuceni (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2).

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 18 aprilie 2014, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2013-2014.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 17 aprilie 2014, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video a meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Vizită de lucru

Categorie:

Miercuri, 16 aprilie 2014, Președintele FMF, Pavel Cebanu, a efectuat o vizită de lucru în raionul Ungheni. Mai întâi, în comuna Zagarancea, șeful forului fotbalistic a avut o întrevedere la care au mai participat Mihai Burlacu, Primarul comunei Zagarancea, Alexandru Ciuvaga, Șeful Direcţiei Învăţămînt, Tineret şi Sport a Consiliului Raional Ungheni, Sebastian Andriuță, Antrenor la Școala Sportivă Raională, alți oficiali, care au discutat aspecte ce țin de dezvoltarea fotbalului în regiune.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marţi, 15 aprilie, s-au disputat meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2013-2014. Iată rezultatele partidelor:

Open Fun Football Schools (video)

Categorie:

Marţi, 15 aprilie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-a desfăşurat un festival fotbalistic din cadrul proiectului Open Fun Football Schools, organizat de FMF şi Şcoala Sportivă din Măgdăceşti.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (Study Group Scheme), 30 antrenori şi oficiali din România, Slovacia şi Suedia participă la un seminar pentru fotbalul în mase. Evenimentul este găzduit de ţara noastră în perioada 14-17 aprilie.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 14 aprilie 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat:

Al XII-lea Congres ordinar al FMF (video)

Categorie:

Pe 13 aprilie 2014, în sala de conferințe a hotelului Leogrand, a avut loc cel de-al XII-lea Congres Ordinar al FMF. Cu un mesaj de salut către delegați a venit Pavel Cebanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Totodată, a fost ținut un moment de reculegere în memoria personalităților fotbalului moldovenesc, care au trecut în neființă în perioada februarie 2013 - aprilie 2014.

U-21 / Amical cu Ucraina

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Ucraina pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale de tineret. Partida a fost programată pentru 20 mai 2014 şi se va desfăşura la Kiev. Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum în unsprezece meciuri, în care Moldova a obţinut o victorie, Ucraina – șapte, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate, golaverajul fiind favorabil Ucrainei, 21-8. 

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail