Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 10 aprilie 2014, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video a meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 10 aprilie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat nouă trepte, situîndu-se în acest moment pe locul 99 cu 325 puncte. Selecționata pregătită de Ion Caras va disputa următoarele meciuri în luna mai: pe 24 cu Arabia Saudită (locul 75) și pe 27 mai împotriva Canadei (locul 110).

Comunicat

Categorie:

Miercuri, 9 aprilie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, și Maia Sandu, Ministrul Educației, au avut o întrevedere de lucru în cadrul căreia s-a pus în discuție crearea Academiei de fotbal pe lângă Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv. La întrunire au mai participat Nicolae Juravschi, Președintele Comitetului Național Olimpic, și Ion Robu, Directorul Liceului Internat Republican cu Profil Sportiv.

Meciuri amicale cu Arabia Saudită şi Canada

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forurile similare din Arabia Saudită şi Canada pentru organizarea meciurilor amicale între selecţionatele naționale de seniori. Partida cu Arabia Saudită a fost programată pentru 24 mai 2014 și va avea loc în Spania, iar jocul împotriva Canadei – 27 mai 2014 în Austria.

Comunicat

Categorie:

În zilele de 8 și 9 aprilie, cu o vizită de lucru în țara noastră s-a aflat o delegație de la UEFA compusă din Thierry Favre, Șeful Compartimentului Dezvoltarea Asociațiilor Naționale,și David Petriashvili, Manager al Proiectului HatTrick. Oficialii forului european au avut o întâlnire cu Pavel Cebanu, Președintele FMF, în cadrul căreia au discutat despre cel de-al XII-lea Congres ordinar al FMF, despre crearea Academiei de fotbal în Moldovași a fost făcut un schimb de opinii despre dezvoltarea fotbalului și implementarea proiectelor UEFA în țara noastră.

Seminar cu Asociațiile Raionale de Fotbal

Categorie:

Oficiali de la toate cele 39 Asociaţii Regionale, Raionale şi Municipale de Fotbal afiliate la FMF au participat vineri, 14 martie 2014, la un Seminar, care s-a desfăşurat la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 13 martie 2014 a adoptat următoarele decizii:

Comunicat

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal vă aduce la cunoștință faptul, că ședința de lucru al celui de-al XII-lea Congres ordinar al FMF va avea loc pe data de 13 aprilie 2014, înregistrarea delegaților va începe de la ora 9:00, iar începutul lucrărilor Congresului ora 10:00. Locul de desfășurare: incinta hotelului ,,Leogrand" situat în mun.Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 77.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 13 martie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborît o treaptă, situîndu-se în acest moment pe locul 108 cu 303 puncte. La începutul aceste luni, selecționata noastră s-a impus în meciul amical din deplasare cu Andorra, scor 3-0.

U-15 / Moldova - România 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în cel de-al doilea meci amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la Centru de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail