Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Copii / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Marți, 11 martie 2014, echipa CSCT Buiucani 2001 Chişinău a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între copii cu anul naşterii 2000-2002. În finală, tinerii fotbaliștii antrenați de Ion Țîgîrlaș și-au învins colegii mai mari de la CSCT Buiucani 2000, scor 1-0.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 11 martie 2014, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

U-15 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul din cele două meciuri amicale internaţionale programate cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la Centru de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Fotbal feminin

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marţi, 11 martie 2014, la sediul forului fotbalistic, şedinta de lucru cu participarea reprezentanţilor cluburilor din fotbalul feminin. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ion Testemițanu, Vicepreședinte FMF.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale, antrenori  și oficiali din Republica Moldova, Cipru, Georgia, Cehia participă în perioada 10-13 martie 2014 la un seminar pentru antrenori (UEFA Study Group Scheme).

Delegări UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul Juventus Italia – Fiorentina Italia din cadrul optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida se va disputa pe 13 martie 2014 la Torino. În aceeași zi, Victor DAGHI va lucra în calitate de ofițer media la meciul dintre Ludogorets Bulgaria și Valencia Spania, programat pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia.

Sărbătoare fotbalistică la Sărata Galbenă (video)

Categorie:

Duminică, 9 martie 2014, a avut loc finala campionatului de fotbal al comunei Sărata Galbenă, raionul Hînceşti, la care au participat 8 echipe. Câştigătoare a devenit formaţia Microraionul, care s-a impus în meciul decisiv cu echipa Şleahu.

Juniori / Cupa de iarnă a mun.Chişinău

Categorie:

Sâmbătă, 8 martie 2014, echipa CSCT Buiucani 1998 Chişinău a devenit câştigătoarea Cupei de iarnă a municipiului Chişinău „Sergiu Rădăuţanu” între juniori cu anul naşterii 1998-1999. În finală, formaţia antrenată de Nicolae Jardan a învins gruparea Sfântul Gheorghe Suruceni, scor 3-0.

Veterani / Campionatul de iarnă

Categorie:

Sîmbătă, 8 martie 2014, la stadionul CSCT Buiucani din Chişinău s-au jucat meciurile ultimei etape a Campionatului de iarnă între veterani, ediţia 2014. Titlul de campioană naţională i-a revenit echipei Lexmax Stăuceni, care a obţinut victorii în toate meciurile disputate. Pe locul doi s-a clasat Izvoraş-67 Drăsliceni, iar pe locul 3 – Dinamo Chişinău.

Meci amical (video)

Categorie:

Sâmbătă, 8 martie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc un meci amical cu participarea veteranilor fotbalului moldovenesc şi fostelor jucătoare din echipele naţionale feminine.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail