Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Nationala U-15

Categorie:

Naționala de juniori U-15 a Moldovei a câștigat cu scorul de 3-0 meciul de pregătire disputat cu selecționata regională U-15. Toate golurile au fost marcate în prima repriză de Nichita Iurașco, Ion Postica și Ion Mamaliga.

Andorra - Moldova 0-3 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a obținut o victorie categorică, scor 3-0, în meciul amical disputat în deplasare cu Andorra. Căpitanul selecționatei noastre, Alexandru Epureanu, s-a remarcat cu o dublă, iar celălalt gol a fost marcat de Luvannor Henrique. 

U-21 / Moldova-Azerbaidjan 1-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a remizat, scor 1-1, cu echipa similară a Azerbaidjanului într-un meci amical disputat miercuri, 5 martie 2014, în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv “Sheriff” din Tiraspol. icolorii au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize prin Cătălin Carp. Oaspeții au restabilit egalitatea pe tabelul de marcaj pe finalul partidei după golul semnat de Azer Salahli.

Antrenamentul naționalei (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a efectuat în seara zilei de marți, 4 martie, antrenamentul oficial înaintea meciului amical cu Andorra. La ședința tehnică, care a durat aproximativ o oră, au participat toți cei 18 jucători.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Marți, 4 martie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia meciului amical al selecţionatei de tineret a Moldovei contra Azerbaidjanului. La întrebările jurnaliștilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Arbitrii meciului Andorra - Moldova

Categorie:

Meciul amical Andorra – Moldova va fi condus de o brigadă de arbitri din Malta în următoarea componenţă: Alan SANT – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Alan CAMILLERI și Cristopher FRANCALANZA. Al 4-lea oficial va fi Marco BORG.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 04 martie 2014, în baza actelor Comitetului Competiţii şi altor acte oficiale în legătură cu procesul de legitimare a cluburilor de fotbal pentru perioada de tur a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal (etapele XX-XXXIII, Divizia Naţională, ediţia 2013-2014) şi rapoartelor oficialilor de la meciurile etapei a XX-a, Divizia Naţională, ediţia 2013-2014, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale.

Lotul naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de jucători pentru meciul amical cu Andorra, programat pe 5 martie în deplasare.

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Echipa FC Cioburciu a devenit câştigatoarea turneului naţional la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. În finală formaţia antrenată de Eduard Caraman a învins echipa Victoria Măcăreşti, scor 6-3. În meciul pentru locul 3, Noroc Nimoreni a trecut de Școala Sportivă Bălți, scor 5-1. Turneul naţional “Alba ca Zăpada” s-a desfăşurat în sala sportivă de la USEFS şi a adunat 12 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2001-2002.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail