Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Sergiu Rădăuţanu

Categorie:

Duminică, 2 martie 2014, echipa Saxan Ciadîr Lunga a devenit câştigătoarea turneului „Cupa Sergiu Rădăuţanu”. În finală, formaţia antrenată de Vladimir Liutîi a învins gruparea Intersport-Vadalex-Agro, scor 1-0. În meciul pentru locul 3, Dacia-2 Buiucani s-a impus în faţa echipei Victoria Bardar, scor 2-1.

Discuții libere ale jucătorilor cu presa (video)

Categorie:

Duminică, 2 martie, la hotelul Leogrand a avut loc tradiționala întâlnire a presei cu jucătorii echipei naționale a Moldovei. Jurnaliștii au avut posibilitatea să discute cu fotbaliștii, dar și cu selecționerul Ion Caras, înaintea deplasării în Andorra pentru meciul amical din 5 martie cu reprezentativa acestei țări.  

Comunicat

Categorie:

Meciul FC Rapid – FC Tiraspol din cadrul etapei XX nu va avea loc pe motiv că conducerea FC Rapid nu s-a prezentat cu actele necesare pentru a legitima jucătorii în conformitate cu cerinţele Regulamentului Campionatului Republicii Moldova, ediţia 2013-2014.

U-21 / Arbitrii meciului Moldova - Azerbaidjan

Categorie:

Meciul amical dintre selecționatele U-21 ale Moldovei și Azerbaidjanului va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Sergiu DERENOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Filip ALEXANCHIN şi Denis OALĂ. Al 4-lea oficial va fi Iurie COVTUN (toți, Moldova).

Turneul "Alba ca Zăpada"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal va organiza în perioada 28 februarie – 2 martie 2014 tradiționalul turneu la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”. La competiție vor participa 12 formații compuse din jucătoare cu anul nașterii 2001-2002. Echipele au fost repartizate în patru grupe.

Comitetul Copii și Juniori al FMF

Categorie:

Joi, 27 februarie, a avut loc şedinţa Comitetului Copii și Juniori al FMF (președinte Vasile Poroșenco). Membrii comitetului au discutat despre startul celei de-a doua părți a Campionatului Moldovei la fotbal pentru copii și juniori, ediția 2013/2014, au venit cu noi propuneri privind posibilele schimbări în formatul competițional, dar și s-au referit la monitorizarea convenției cu privire la principiile de bază în procesul de pregătire a copiilor şi juniorilor în cadrul şcolii de fotbal.

Futsal / România - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 3-0, în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a României.  

Moldova U-19 - Moldova U-17 3-0 (video)

Categorie:

Naționala de juniori U-19 a Moldovei a obținut victorie, scor 3-0, într-un meci de verificare disputat în compania selecționatei U-17. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.

La Mulți Ani!

Categorie:

Cu ocazia aniversării zilei de naştere pe 27 februarie, Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează călduroase felicitări lui Anatol RÎBAC (68 ani), Gheorghe TEGLEAŢOV (60 ani) şi Sergiu BOTNĂRAŞ (50 ani), veterani ai fotbalului moldovenesc, foşti jucători ai echipelor Moldova, Nistru şi Zimbru Chişinău.

Futsal / România - Moldova 6-1

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 6-1, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a României. Golul echipei noastre a fost marcat de Cristian Obadă.  

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail