Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul AZ Olanda – Slovan Liberec Cehia din cadrul 1/16 de finală a Ligii Europa. Partida se va disputa pe 27 februarie 2014 la stadionul “AZ” din orașul Alkmaar, Olanda.

Şedință de lucru cu ofițerii de presă

Categorie:

Ofițeri de presă de la cluburile din Divizia Națională au participat pe 26 februarie 2014 la o ședință de lucru, care s-a desfășurat la sediul FMF. Forul național de profil a fost reprezentat de către Victor Daghi, șef al Serviciului de Presă.

Comunicat

Categorie:

Pe parcursul anilor, FMF a organizat mai multe întâlniri cu veteranii fotbalului moldovenesc, pentru ca tinerii jucători să cunoască istoria sportului rege din ţara noastră. Una dintre aceste întâlniri a avut loc marţi, 25 februarie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, unde în aceste zile se află în cantonament selecţionatele de juniori U-17 şi U-19.

Cursuri UEFA

Categorie:

În perioada 24-28 februarie 2014, în orașul Novara, Italia, se desfășoară Cursurile UEFA privind implementarea licenței la futsal. La eveniment participă instructori și antrenori de futsal din 17 țări, Moldova fiind reprezentată de Vladimir Japalău, Secretar Executiv al Școlii Federale de Antrenori, și Eugen Savicev, reprezentant de la Asociația de Fotbal în Sală din Moldova.

Clubul de fotbal al Armatei Naţionale la 20 de ani (video)

Categorie:

Marţi, 25 februarie 2014, la stadionul CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc meciul amical între echipa veteranilor clubului de fotbal al Armatei Naţionale şi Selecţionata veteranilor fotbalului moldovenesc. Partida a fost organizată cu ocazia jubileului de 20 de ani de la fondarea clubului de fotbal al Armatei Naţionale.

Laureații campionatului din Comrat

Categorie:

Duminică, 23 februarie, în orașul Comrat a avut loc ceremonia de premiere a laureaților campionatului de fotbal din Găgăuzia. Campioană a Găgăuziei a devenit echipa Capital Comrat. Pe locul secund s-a clasat Saxan Baurci, iar pe trei - formația din satul Copceac. Laureaţii galei au fost premiați cu diplome, cupe, medalii şi cadouri.

Naţionala / Tragerea la sorţi a prel. CE 2016

Categorie:

Duminică, 23 februarie, în oraşul Nice, Franţa, a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2016. Selecţionata Moldovei va juca în grupa G alături de naţionalele Rusiei, Suediei, Austriei, Muntenegrului şi Liechtensteinului. Primele meciuri vor avea loc pe 7, 8 şi 9 septembrie. Programul complet al meciurilor din grupa G va fi publicat în curând pe site-ul nostru.

 

Junioare U-19 / Moldova - Noroc 2-1 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a câştigat meciul de verificare disputat cu echipa Noroc Nimoreni, scor 2-1. Fotbalistele antrenate de Alina Steţenco au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Viorica Tonu şi Nadejda Colesnicenco. Reuşita formaţiei Noroc a fost înscrisă de Eugenia Miron şi a venit pe final de meci. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 21 februarie 2014, la sediul FMF a fost organizată conferinţa de presă cu participarea antrenorului principal al selecţionatei de junioare a Moldovei U-19, Alina Stețenco. Reprezentativa noastră urmează să susţină pe 23 februarie un meci de verificare cu echipa Noroc Nimoreni.

Lotul lărgit al naționalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Azerbaidjan programat pe 5 martie la Tiraspol:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail