Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

În conformitate cu circulara FIFA nr. 1408 din 31 ianuarie 2014, asociațiile naționale sunt invitate să organizeze următoarea sesiune de examene pentru Agenți de Jucători, care va avea loc pe 3 aprilie 2014 la sediul FMF la ora 10.00.

Perioada de transfer

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal anunţă că marți, 18 februarie 2014, va începe perioada de iarnă a transferurilor de jucători, care se va încheia pe 18 martie 2014.

Lotul lărgit pentru meciul cu Andorra

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Andorra, programat pe 5 martie:

La Mulți Ani!

Categorie:

Ghenadie TIUMIN, antrenor la Școala Sportivă de Fotbal nr.4 din Tiraspol, fost jucător la echipele Automobilistul, Textilșcik, Tiligul (toate, Tiraspol) și Nistru Chișinău a împlinit onorabila vîrstă de 55 de ani!

Curtea Naţională de Arbitraj Sportiv

Categorie:

La şedinţa din 14 februarie 2014 Curtea Naţională de Arbitraj Sportiv de pe lângă  FMF a examinat cererea de revizuire depusă de FC Dacia către Yerchyk Vadzim privind casarea deciziei CNAS a FMF din 05.09.2013, casarea deciziei Comitetului de Apel a FMF din 28.03.2013, hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 21.01.2013, reexaminarea recursului depus de către FC Dacia împotriva hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 21.01.2013 şi deciziei Comitetului de Apel a FMF din 28.03.2013, încasarea de la Yerchyk Vadzim sumei de 2440 lei ca cheltuieli legate de proces, restituirea sumei de 5691,53 lei achitate la FMF pentru examinarea apelului.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 13 februarie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a coborît 11 trepte, situîndu-se în acest moment pe locul 107 cu 305 puncte. Lider în ierarhia FIFA este Spania, fiind urmată de reprezentativele Germaniei şi Argentinei.

La Multi Ani!

Categorie:

Ion ȚÎGÎRLAȘ, antrenor la Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret Buiucani, a împlinit onorabila vîrstă de 55 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră susţinută pentru afirmarea fotbalului moldovenesc.

Comitetul de Antrenori al FMF

Categorie:

Miercuri, 12 februarie, a avut loc şedinţa Comitetului de Antrenori al FMF. Au participat: Ion Testemiţanu (Vicepreşedinte FMF, Preşedinte al Comitetului), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF, Vicepreşedinte al Comitetului), Ilie Carp (membru), Vladimir Gosperschi (membru), Valentin Cojuhari (membru), Stepan Ceban (membru).

Junioare U-15 / Moldova - România 1-5 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-5, în cel de-al doilea meci amical internaţional disputat cu reprezentativa similară a României. Golul echipei noastre a fost marcat de Valentina Lohin, care a executat impecabil o lovitură liberă din marginea careului mare.

Gala Fotbalului din Căuşeni

Categorie:

Sîmbătă, 8 februarie, în oraşul Căuşeni a fost desfăşurată tradiţionala Gală a Fotbalului din localitate pentru anul 2013. În aceeaşi zi, a luat startul campionatul de iarnă al raionului Căuşeni, la care participă 16 echipe. Competiţia se va încheia la 3 martie.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail