Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Junioare U-15 / Moldova - România 0-5 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în primul meci amical internațional disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv “Sheriff” din Tiraspol şi a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Comitetul de arbitri

Categorie:

Arbitrii moldoveni vor efectua în perioada 7-16 februarie 2014 un cantonament în Antalya (Turcia), care este organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal. La acest stagiu de pregătire vor participa 43 de arbitri din Divizia Naţională.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 3 februarie 2014, la la sediul FMF a fost organizată conferinţa de presă cu participarea antrenorului principal al selecţionatei de junioare a Moldovei U-15, Vera Onica. Reprezentativa noastră urmează să susţină, în zilele de 7 şi 9 februarie 2014, două meciuri amicale cu selecţionata similară a României.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 3 februarie 2014, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat:

Cupa CSI 2014 / Moldova - Moscova 1-2

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în ultimul meci cu formaţia oraşului Moscova din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşoară în Sankt-Petersburg. Fotbaliştii ruşi au marcat golul victorie în ultimul minut prin Alexei Kurzenev, care a transformat un penalty. Reuşita tricolorilor a aparţinut lui Valeriu Tiron. În urma acestui rezultat, Moldova s-a clasat pe locul 10 la competiţie.

Cupa CSI 2014 / Moldova - Tadjikistan 2-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a obţinut victorie, scor 2-1, în meciul pentru locurile 9-12 cu Tadjikistan, din cadrul turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfășoară în Sankt-Petersburg, Rusia. În urma acestui rezultat, Moldova va juca sâmbătă, 1 februarie, ora 17.00, cu formația orașului Moscova în meciul pentru locurile 9-10.

U-15 / Turcia - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în cel de-al doilea meci amical internațional disputat cu reprezentativa similară a Turciei. Partida a avut loc pe stadionul “Avcilar” din Istanbul.

Comunicat

Categorie:

La ultimul Congres al FMF, dar și conform Planului strategic de dezvoltare a fotbalului în Moldova până în anul 2020, una din prioritățile stabilite de Federația Moldovenească de Fotbal este crearea Academiei de fotbal, care va avea misiunea de a pregăti la cel mai înalt nivel tinerii jucători autohtoni. Cu această ocazie, în zilele de 28 și 29 ianuarie 2014 cu o vizită de lucru în Moldova a venit Dl Jean-Francois Domergue, Șeful Departamentului Dezvoltare Fotbal al UEFA, care a susținut inițiativa FMF.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group Scheme), antrenori şi oficiali din Republica Moldova, Cehia, Finlanda și Scoția participă în perioada 27-30 ianuarie 2014 la un Seminar pentru antrenori din fotbalul feminin.

U-15 / Turcia - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci amical internațional disputat cu reprezentativa similară a Turciei. Partida a avut loc pe stadionul “Avcilar” din Istanbul.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail