Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa CSI 2014 / Moldova - Lituania 0-1

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în ultimul meci cu Lituania din cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfășoară în Sankt-Petersburg, Rusia. Golul balticilor a fost marcat de Simonas Stankevicius. Din minutul 37, lituanienii au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Martinas Duda.  

Gala Fotbalului Cahulean 2013

Categorie:

Vineri, 24 ianuarie, la Palatul de Cultură a orașului Cahul, Asociaţia Raională de Fotbal a desfăşurat Gala Fotbalului Cahulean 2013. În cadrul evenimentului au fost menţionaţi cei mai buni fotbalişti şi echipe de amatori din raion. La festivitate a participat conducerea raionului şi a oraşului Cahul.

Cupa CSI / Moldova - St.Petersburg 0-3

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în al doilea meci cu echipa oraşului Sankt-Petersburg din cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”. În cealaltă partidă din grupa B se vor întâlni reprezentativele Rusiei şi Lituaniei.

Comunicat

Categorie:

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, în orașul Sankt-Petersburg, Rusia, în timpul desfășurării Cupei Comunității Statelor Independente și Țărilor Baltice, a avut loc tradiționala întâlnire a conducerii FMF cu președintele FIFA, Joseph S. Blatter.

Cupa CSI 2014 / Rusia - Moldova 3-0

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci cu Rusia din cadrul grupei B a turneului internaţional “Cupa Comunităţii”, care se desfăşura în oraşul Sankt-Petersburg.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Vineri, 24 ianuarie 2014, la la sediul FMF a fost organizată conferinţa de presă cu participarea lui Serghei Iepureanu, antrenor principal al selecţionatei de juniori a Moldovei U-15. Reprezentativa noastră urmează să susţină, în zilele de 28 si 30 ianuarie 2014, două meciuri amicale în Turcia cu selecţionata similară a acestei ţări.

U-17 / Kazahstan - Moldova 1-3

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a obţinut victorie, scor 3-1, împotriva Kazahstanului în ultimul meci din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară la Minsk. În urma acestui rezultat, Moldova s-a clasat pe locul 9 la competiția din Belarus.

Gala Laureaţilor APSM

Categorie:

Vineri, 24 ianuarie, la restaurantul hotelului „Jolly Alon” din Chişinău s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

U-15 / Meciuri amicale cu Turcia

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa în deplasare pe 28 şi 30 ianuarie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Turciei. Ambele partide vor avea loc pe stadionul “Avcilar” din Istanbul. La cantonamentul de pregătire înaintea acestor meciuri, antrenorul selecţionatei noastre, Serghei Iepureanu, a convocat 22 de jucători.

 

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 22 ianuarie 2014 a adoptat următoarele decizii:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail