Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Moldova - Turkmenistan 3-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a obţinut victorie, scor 3-0, în meciul pentru locurile 9-12 cu Turkmenistan, din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară la Minsk. În urma acestui rezultat, Moldova va juca vineri, 24 ianuarie 2014, ora 11.00, cu selecţionata Kazahstanului în meciul pentru locurile 9-10.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Miercuri, 22 ianuarie 2014, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă a fost organizată conferinţa de presă cu ocazia participării selecţionatei de tineret a Moldovei la turneul internaţional “Cupa Comunităţii”, care se va desfăşura în or. Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 23 ianuarie - 3 februarie 2014. La întrebările jurnaliștilor a răspuns Alexandru Kurteyan, antrenor principal al selecţionatei de tineret a Moldovei.

Comunicat

Categorie:

În perioada 21-22 ianuarie 2014, la sediul Consiliului Europei din Strasbourg, Franţa, va avea loc cea de-a 6-a reuniune a Grupului de experţi pentru elaborarea Convenţiei privind combaterea manipulărilor în competiţiile sportive. Moldova va fi reprezentată la această reuniune de către Dragoş Hîncu (Viceministru al Tineretului şi Sportului) şi Ruslan Berzoi (Avocat al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, conducător al Compartimentelor Juridic&Marketing FMF).

Moldova - Polonia 0-1 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în ultimul meci amical cu Polonia din cadrul cantonamentului din Emiratele Arabe Unite. Singurul gol a fost marcat în minutul 10 de Pawel Brozek. Partida s-a disputat pe Zayed Sports City Stadium și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

U-17 / Moldova - Finlanda 0-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci cu Finlanda, scor 0-2, din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară la Minsk. În urma acestui rezultat, Moldova s-a clasat pe locul 3 în grupa D și va juca în mini-turneul pentru locurile 9-12.

Naționala / Schimbări în componență

Categorie:

Selecționata Moldovei a efectuat astăzi ultimul antrenament înaintea meciului amical cu Polonia din cadrul cantonamentului de pregătire din Emiratele Arabe Unite. Singura absență din lotul tricolorilor a fost mijlocașul Luvannor Henrique, care s-a alăturat în Antalya colegilor de la Sheriff Tiraspol, la solicitarea echipei sale. Henrique jucat în ambele partide ale naționalei Moldovei cu Norvegia și Suedia, în care a marcat un gol.

U-17 / Belarus - Moldova 3-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în primul meci cu Belarus, scor 1-3, din cadrul turneului internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se desfăşoară la Minsk în perioada 18-27 ianuarie 2014. Golul echipei noastre a fost marcat de fundașul Ion Cioca în repriza secundă.

Moldova - Suedia 1-2 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în al doilea meci amical cu Suedia din cadrul cantonamentului din Emiratele Arabe Unite. Tricolorii au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize după un gol superb reușit de Luvannor Henrique. Pe final de partidă nordicii au întors situația pe tabela de marcaj datorită dublei semnate de Erton Fejzullahu.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 16 ianuarie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a rămas pe aceeași treaptă 96, cu 359 puncte. În prezent, tricolorii se pregătesc în cantonamentul din Emiratele Arabe Unite, unde mai are de disputant meciuri amicale cu Suedia (locul 26, 17 ianuarie) și Polonia (locul 77, 20 ianuarie). În prima partidă, Moldova a fost învinsă de Norvegia (locul 59), scor 1-2.

Naționala / Schimbări în componență

Categorie:

În timpul cantonamentului de pregătire din Emiratele Arabe Unite în lotul naționalei Moldovei au apărut primele indisponibilități. Din cauza problemelor de sănătate, mijlocașul Valentin Furdui revine acasă, iar atacanții Eugen Sidorenco și Igor Picușciac sunt incerți pentru meciul de mîine cu Suedia. În același timp, după partida cu suedezii, Alexandru Gațcan și Igor Picușciac vor părăsi cantonamentul selecționatei și  vor reveni la cluburile lor în urma unei înțelegeri reciproce.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail