Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova - Norvegia 1-2 (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în primul meci amical cu Norvegia din cadrul cantonamentului din Emiratele Arabe Unite. Tricolorii au deschis scorul în minutul 30 prin fundașul Veaceslav Posmac, însă nordicii au egalat la una din ultimele faze ale primei reprize prin Ola Kamara. Norvegia a marcat golul decisiv în minutul 67 datorită lui Yann-Erik De Lanlay.   

Comunicat

Categorie:

Joi, 16 ianuarie 2014, la sediul FMF a avut loc şedinţa conducerii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal cu conducătorii cluburilor de fotbal, participante în Campionatul Republicii Moldova, ediţia 2012-2013, Divizia Naţională, în cadrul căreia s-a discutat despre distribuirea plăţilor de solidaritate provenite din Liga Campionilor UEFA pentru anii 2012-2013. 

Conferință de presă (video)

Categorie:

Miercuri, 15 ianuarie 2014, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului naționalei U-17, Vadim Boreț, în perspectiva participării la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se va desfăşura în Belarus în perioada 18-27 ianuarie 2014. 

U-17 / Turneu în Belarus

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei va participa la turneul internaţional “Cupa Dezvoltării”, care se va desfăşura în Belarus în perioada 18-27 ianuarie 2014.

Naționala / Declarațiile jucătorilor (video)

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei a efectuat antrenamentul înaintea meciului cu Norvegia, programat miercuri, 15 ianuarie, pe Zayed Sports City Stadium, cu începere de la ora 19.00. Vă propunem imagini video cu declarațiile câtorva jucători despre meciul de mîine.

Memorialul "Piotr Stoianov"

Categorie:

Duminică, 12 ianuarie, în orașul Taraclia s-a încheiat turneul de fotbal în memoria lui Piotr Stoianov, antrenor emerit al Republicii Moldova. La competiție au participat 12 echipe din sudul țării și doar patru dintre ele au evoluat în faza finală. Câștigătoare a devenit formația Campionul Taraclia, care le-a devansat pe Spartak (satul Moscovei, raionul Cahul), Kolos (satul Copceac, raionul Ciadîr-Lunga) și Universitatea Taraclia.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vitalie PETROSIAN, antrenor de copii la CS Steaua Ciocana şi FC Sfîntul Gheorghe, şi Mihai ANDRONIC, antrenor la CSCT Buiucani, au împlinit onorabilele vîrste de 65 şi, respectiv, 55 de ani!

Naționala / Primul antrenament în EAU (video)

Categorie:

Echipa naţională a Moldovei a efectuat în dimineața zilei de 13 ianuarie primul antrenament în cadrul cantonamentului din Emiratele Arabe Unite. Sesiunea de pregătire a durat ceva mai mult de o oră și s-a desfășurat la Zayed Sports City din Abu Dhabi.

Futsal / Persoane cu deficienţe de auz (video)

Categorie:

Duminică, 12 ianuarie, în sala Complexului Sportiv „Alexia” din Chişinău s-au încheiat partidele grupei G din cadrul preliminariilor Campionatului European la futsal între persoanele cu deficienţe de auz. La mini-turneu au participat selecţionatele Moldovei, Serbiei şi Turciei.

Discuții libere ale jucătorilor cu presa (video)

Categorie:

Sâmbătă, 11 ianuarie, la hotelul Leogrand a avut loc tradiționala întâlnire a presei cu jucătorii echipei naționale a Moldovei. Jurnaliștii au avut posibilitatea să discute cu fotbaliștii, care duminică vor face deplasarea în cantonamentul din Emiratele Arabe Unite. La eveniment a fost prezent Pavel Cebanu, Președintele FMF, care le-a urat succes tricolorilor în meciurile amicale cu Norvegia, Suedia și Polonia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail