Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Persoane cu deficienţe de auz (video)

Categorie:

Sâmbătă, 11 ianuarie, în sala Complexului Sportiv „Alexia” din Chișinău au început partidele grupei G din cadrul preliminariilor Campionatului European la futsal între persoanele cu deficienţe de auz. La mini-turneu participă selecționatele Moldovei, Serbiei și Turciei. În primul meci al grupei, Moldova a învins Serbia, scor 7-4. Dumincă, 12 ianuarie, selecționata noastră va întâlni Turcia. În etapa finală, care va avea loc în toamna acestui an, se vor califica echipele clasate pe primele două locuri în grupe, alături de campioana ultimei ediții, Ucraina, și țara gazdă a turneului final, Bulgaria.

U-18 / Moldova - Letonia 1-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a încheiat cu victorie participarea la Memorialul “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg, Rusia. În meciul pentru locul 15, tricolorii au învins reprezentativa Letoniei, scor 1-0. Golul echipei noastre a fost marcat de Artiom Zabun în prima repriză.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 10 ianuarie 2014, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciurilor amicale din Emiratele Arabe Unite.

Omagiu pentru Nicolae Tabaciuc (video)

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor, Nicolae Tabaciuc, trecut în nefiinţă acum 13 ani. Dacă ar fi trăit, fostul fundaş şi căpitan al echipei Nistru Chişinău ar fi împlinit 66 de ani...

Lotul naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul de jucători pentru cantonamentul de pregătire din Emiratele Arabe Unite (12-22 ianuarie). În această perioadă naționala noastră va disputa meciuri amicale cu Norvegia (15 ianuarie), Suedia (17 ianuarie) și Polonia (20 ianuarie).

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care Echipa Naţională a Moldovei îl va avea în perspectiva meciurilor amicale din Emiratele Arabe Unite.

U-18 / Belarus - Moldova 3-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în meciul cu Belarus din cadrul mini-turneului pentru locurile 13-16 a Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg.

Futsal / Moldova s-a clasat pe locul doi

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei s-a clasat pe locul doi la turneul internațional “Four Nations Cup”, care s-a desfășurat în orașul Zielona Góra, Polonia. Marți, 7 ianuarie, tricolorii au suferit înfrângere în meciul decisiv disputat cu selecţionata țării gazdă, scor 5-2.

U-18 / Slovenia - Moldova 2-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în ultimul meci cu Slovenia din cadrul fazei grupelor a Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. Slovenii au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Boris Vidovic şi Luka Gajic.

U-21 / Lotul pentru Cupa CSI

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul de jucători pentru participarea la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2014. Competiţia se va desfăşura în perioada 24 ianuarie - 2 februarie la Sankt-Petersburg, Rusia. Selecţionata de tineret a Moldovei va juca în grupa B alături de reprezentativele U-21 ale Rusiei, Lituaniei şi Turkmenistanului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail