Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Asociaţia de Fotbal din Rezina (video)

Categorie:

Vineri, 23 septembrie 2016, în sala Consiliului Raional Rezina a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Rezina.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 23 septembrie 2016, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2016-2017.

Seminar FMF (video)

Categorie:

Joi, 22 septembrie, la sediul Oficiului Regional de Dezvoltare al FMF din oraşul Cahul a avut loc un seminar informativ cu participarea Secretarilor Generali ai asociaţiilor de fotbal din regiunea de sud a ţării.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 22 septembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri, 21 septembrie, în satul Cîşla, raionul Teleneşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Acreditări de presă pentru meciurile cu Serbia și Irlanda

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 29 septembrie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciurile de acasă ale selecţionatei Moldovei contra Serbiei și Irlandei din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2018 (6 și 9 octombrie 2016, Chişinău, Stadionul Zimbru). Orice instituţie de presă poate primi maxim două acreditări (reporter/redactor + fotoreporter/cameraman).

Fotbal feminin / Polonia - Moldova 4-0

Categorie:

Selecţionata feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în ultimul meci cu Polonia din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Cursuri de pregătire a antrenorilor (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 19 septembrie 2016, primul modul a Cursului de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „PRO”.

Liga Campionilor UEFA pentru Tineret U-19

Categorie:

Republica Moldova va fi reprezentată în această ediție a Ligii Campionilor UEFA pentru Tineret U19 de campioana Moldovei U-19, FC Sheriff Tiraspol, căreia sorţii i-au scos-o în cale, în turul inaugural, pe campioana U19 a României, Viitorul Constanța.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail