Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal / Moldova - Țara Galilor 3-2

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a obținut a doua victorie la turneul internațional “Four Nations Cup”, care se desfășoară în orașul Zielona Góra, Polonia. Duminică, 5 ianuarie, tricolorii s-au impus în meciul disputat cu selecţionata Țării Galilor, scor 3-2.

U-18 / Moldova - Estonia 1-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în cel de-al doilea meci cu Estonia din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. Golul tricolorilor a fost marcat de Cristian Cucovei la începutul reprizei secunde. Balticii au egalat situația pe tabela de marcaj în minutul 77 prin Andre Jarva, iar peste puțin timp au ratat și un penalty prin Rauno Sappinen.

Futsal / Moldova - Norvegia 5-3

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a debutat cu victorie la turneul internațional “Four Nations Cup”, care se desfășoară în orașul Zielona Góra, Polonia. Sâmbătă, 4 ianuarie, tricolorii s-au impus în meciul disputat cu selecţionata Norvegiei, scor 5-3. Trei goluri pentru echipa noastră le-a marcat Oleg Hiloti, celelalte reușite fiind semnate de Alexandru Șevcic și Cristian Obadă.

U-18 / Rusia - Moldova 4-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-4, în primul meci cu Rusia din cadrul Memorialului “Valentin Granatkin”, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg. Golul tricolorilor a fost marcat de Valeriu Macriţchi în prima repriză. Gazdele competiţiei şi-au adjudecat victoria în ultimele 15 minute de joc, cînd au înscris de 3 ori. În cealaltă partidă din grupa B, Slovenia şi Estonia au remizat, scor 1-1.

Gala Sportului din Rezina (video)

Categorie:

Duminică, 29 decembrie, în Casa de Cultură a oraşului Rezina a fost desfăşurată Gala Sportului 2013, în cadrul căreia au fost numiţi cei mai buni sportivi ai raionului. De asemenea, pentru prima dată în cei 10 ani de activitate, Asociaţia Raională de Fotbal i-a premiat pe cei mai buni jucători din regiune.

Gala Fotbalului din Anenii Noi (video)

Categorie:

Sîmbătă, 28 decembrie, în cadrul unei gale festive au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2013 din raionul Anenii Noi. La eveniment au fost prezenţi Victor Golban, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, Serghei Vedernic, Secretarul Asociaţiei Raionale de Fotbal, alţi oficiali, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Anenii Noi. Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de către Mircea Cojocari, Şef al Departamentului Protocol Administrativ.

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Selecționata de juniori U-18 a Moldovei va participa la cea dea XVI-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 3-12 ianuarie 2014. La acest turneu internațional vor participa 16 naționale alcătuite din jucători cu anul nașterii 1996 și mai mici. În urma tragerii la sorți echipele au fost repartizate în 4 grupe.

Meci amical

Categorie:

Vineri, 27 decembrie, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiţionalul meci amical dintre selecţionata de veterani ai fotbalului moldovenesc şi reprezentativa ziariştilor sportivi din Republica Moldova. Partida a fost una spectaculoasă, în care ambele echipe au marcat multe goluri.

Gala Fotbalului din Teleneşti (video)

Categorie:

Joi, 26 decembrie 2013, s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Fotbalului din raionul Teleneşti. La eveniment au participat Boris Burcă, Preşedintele raionului Teleneşti, Vasile Harghel, Vicepreşedintele raionului Teleneşti, Ion Negrescu, Şeful Direcţiei Educaţie din Teleneşti, Igor Legaci, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului protocol administrativ al FMF, primari din localităţile raionului, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în Teleneşti.

FMF promovează misiunea de caritate

Categorie:

Joi, 26 decembrie 2013, într-o atmosferă festivă, Federaţia Moldovenească de Fotbal a oferit mai multe cadouri Casei de copii de tip familial „Concordia” din satul Pîrîta, raionul Dubăsari. Forul fotbalistic a fost reprezentat la această acţiune de Pavel Cebanu, Preşedinte FMF, precum şi de jucătorii Naţionalei Moldovei, Alexandru Dedov (Zimbru Chișinău), Viorel Frunză (Veris Chișinău) şi Alexandru Suvorov (Mordovia Rusia), care au împărţit autografe copiilor.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail