Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

În legătură cu reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal pentru copii și juniori, Federația Moldovenească de Fotbal aduce la cunoștință cluburilor și școlilor de fotbal care participă în cadrul acestei competiții, că jucătorii echipelor de copii și juniori în număr de 3700 persoane sunt asigurate până pe data de 31 august 2014 asupra riscului de deces, invaliditate permanentă sau traumatisme survenite în rezultatul producerii accidentelor în viața asiguraților care participă la competiții fotbalistice sub egida FMF.

Cei mai buni sportivi ai municipiului Chişinău

Categorie:

Luni, 23 decembrie 2013, la Sala cu Orgă a avut loc ceremonia de premiere a celor mai buni sportivi ai municipiului Chişinău în anul 2013. Cel mai bun fotbalist a fost desemnat Nicolae Calancea (Zimbru Chişinău), iar Anastasia Toma (ŞS-11 Goleador Chişinău) a fost aleasă cea mai bună jucătoare. Diplomele au fost înmânate sportivilor de către Ion Testemiţanu, Vicepreşedinte FMF.

Lotul lărgit al naționalei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru cantonamentul de pregătire din Emiratele Arabe Unite (12-22 ianuarie). În această perioadă naționala noastră va disputa meciuri amicale cu Norvegia (15 ianuarie), Suedia (17 ianuarie) și Polonia (20 ianuarie).

Condoleanţe

Categorie:

Cu profundă tristeţe am primit vestea despre moartea tragică a fostului jucător al selecţionatei naţionale, Serghei STROENCO. Federaţia Moldovenească de Fotbal exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe Serghei STROENCO. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Turneu pentru copii

Categorie:

În zilele de 19-20 decembrie 2013 la Palatul Sporturilor a Universităţii de Stat din Moldova s-a desfăşurat cea de-a 10-a ediţie a Turneului de minifotbal, consacrat memoriei antrenorului Nicolae Chiriliuc. La competiție au participat 8 echipe de copii (anul naşterii 2001-2002). Turneul a fost organizat de Universitatea de Stat din Moldova în colaborare cu Liceul-Internat Republican cu Profil Sportiv.

Gala Fotbalului din Floreşti (video)

Categorie:

Duminică, 22 decembrie 2013, s-a desfăşurat cea de-a patra Gală a Laureaţilor Fotbalului din raionul Floreşti. La eveniment au participat Sergiu Rusu, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, Mihai Groza, Secretarul Asociaţiei Raionale de Fotbal, Grigore Cojocaru, Primarul oraşului Floreşti, Vladislav Cebotari, Inspector Federal FMF, primari din localităţile raionului, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Floreşti.

Gala Fotbalului din Sîngerei (video)

Categorie:

Pentru prima dată în cei cinci ani de activitate, Asociaţia Raională de Fotbal din Sîngerei a desfăşurat sîmbătă, 21 decembrie 2013, Gala Laureaţilor Fotbalului din raion. Campioană a devenit echipa Steaua Iezărenii Vechi, iar deţinătoare a Cupei este Victoria Sîngerei.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 19 decembrie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat o treaptă şi ocupă acum locul 96, cu 359 puncte. Lider în ierarhia FIFA este Spania, fiind urmată de reprezentativele Germaniei şi Argentinei.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF a examinat în şedinţa publică din 19 decembrie 2013:

U-18 / Israel - Moldova 7-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în ultimul meci din cadrul “Winter Youth Tournament” disputat cu gazda competiţiei, Israel, scor 7-0.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail