Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naționala de futsal

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va participa la turneul internațional “Four Nations Cup”, care va avea loc în perioada 3-8 ianuarie 2014 în orașul Zielona Góra, Polonia. La competiție vor mai evolua reprezentativele Norvegiei, Țării Galilor și Poloniei.

Naționala / Moldova va juca cu Suedia

Categorie:

În timpul cantonamentului de pregătire din Emiratele Arabe Unite, naționala de fotbal a Moldovei va mai disputa un meci amical. Pe 17 ianuarie 2014, în orașul Abu Dhabi, tricolorii vor întâlni reprezentativa Suediei.

U-21 / Amical cu Azerbaidjan

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Azerbaidjan pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale de tineret. Partida a fost programată pentru 5 martie 2014 şi se va desfăşura la Sala Polivalentă a Complexului Sportiv „Sheriff” din Tiraspol.

Fotbal-tenis

Categorie:

În perioada 11-15 decembrie 2013 în oraşul Istanbul, Turcia, a avut loc Campionatul European de fotbal-tenis (seniori, senioare şi juniori), cu participarea a 12 ţări finaliste.

U-18 / Moldova - Serbia 0-5

Categorie:

Naţionala de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci din cadrul “Winter Youth Tournament” disputat cu Serbia, scor 0-5. În cealaltă partidă, Israel, gazda turneului, a fost învinsă de reprezentativa Germaniei, scor 1-3.

Meci amical (video)

Categorie:

Marţi, 17 decembrie 2013, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău, a avut loc un meci amical inedit, în care s-au întâlnit selecţionata veteranilor fotbalului moldovenesc şi echipa deţinuţilor de la Penitenciarul nr.9-Pruncul, care este campioană a Moldovei printre instituţiile penitenciare.

Acreditări de presă pentru CM 2014

Categorie:

FIFA a alocat 2 acreditări pentru reprezentanţii mass-media din Republica Moldova, care doresc să oglindească turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014 din Brazilia. Este responsabilitatea Serviciului de Presă a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal să desemneze jurnaliştii, care vor primi aceste acreditări. Desemnarea ziariştilor va fi efectuată în colaborare cu Asociaţia Presei Sportive din Moldova.

U-18 / Germania - Moldova 3-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în primul meci din cadrul “Winter Youth Tournament” disputat cu Germania, scor 1-3. Golul tricolorilor a fost marcat Eugen Oancea, care a transformat un penalty în minutul 9.

Alexandru Gaţcan – cel mai bun în 2013 (video)

Categorie:

Pentru prima dată, cel mai bun jucător al anului a fost desemnat Alexandru GAŢCAN, mijlocaşul selecţionatei Moldovei şi al clubului FC Rostov. El a totalizat 245 de puncte. Pe locul doi, cu 129 p., s-a plasat Alexandru EPUREANU, apărătorul selecţionatei Moldovei şi al clubului Anji Mahacikala, iar pe trei – Artur IONIȚA, Aarau Elveția, Rusia, 117 p.

Asociaţiile Raionale de Fotbal

Categorie:

Reprezentanţi de la Asociaţiile Raionale de Fotbal (ARF) afiliate la FMF au participat pe 15 decembrie la şedinţa ordinară de lucru, care s-a desfăşurat în sala de conferinţe a hotelului Leogrand din Chişinău.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail