Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Concurs

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal anunţă începerea unui concurs pentru crearea logotipului Fan-clubului selecţionatei Moldovei şi pentru alegerea mascotei Echipei Naţionale de fotbal. Vă invităm să propuneţi ideile pentru alegerea logotipului, trimiţîndu-le pe e-mailul press@fmf.md sau la adresa: str. Tricolorului 39, Chişinău, Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Veteranii nu sunt uitaţi

Categorie:

A devenit deja o tradiţie ca FMF să acorde ajutor financiar familiilor veteranilor şi să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Valentina Tabaciuc, Parascovia Catînsus, Ludmila Cornilova, Anastasia Roman, Ludmila Juc și Ana Țanga (Esina).

Caravana de Crăciun (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a participat în acest an la acţiunea de binefacere “Caravana de Crăciun”. Joi, 12 decembrie, o delegaţie a FMF compusă din Mircea Cojocari, Şef al Departamentului protocol administrativ, şi jucătorii selecţionatei Moldovei, Anatol Doroş (Rapid Ghidighici), Nicolae Calancea (Zimbru Chişinău) şi Petru Racu (Veris Chişinău) a vizitat Şcoala de tip-internat pentru copii orfani şi rămaşi fără îngrijirea părinţilor din oraşul Străşeni, iar mai apoi Şcoala Auxiliară din Nisporeni.

Supercupa Moldovei între veterani (video)

Categorie:

Echipa Geotermal Chişinău a câştigat pentru a doua oară la rînd Supercupa Moldovei la fotbal între veterani, ediţia 2013. În meciul decisiv disputat joi, 12 decembrie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, Geotermal a învins formaţia Zarea Bălţi, scor 3-1.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 11 decembrie 2013 a adoptat următoarele decizii:

Meciuri amicale cu Polonia și Norvegia

Categorie:

Naționala de fotbal a Moldovei va disputa două meciuri amicale cu Norvegia (15 ianuarie 2014) și Polonia (20 ianuarie 2014). Ambele partide vor avea loc în orașul Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite.

Turneu internaţional U-18

Categorie:

Naționala de juniori U-18 a Moldovei va participa la “Winter Youth Tournament”, competiție care va avea loc în perioada 15-20 decembrie în Israel. În perspectiva pregătirii către acest turneu internațional, antrenorul interimar al selecționatei, Ion Testemițanu, a convocat 22 jucători:

Fotbal-tenis

Categorie:

În perioada 12-16 decembrie 2013 în oraşul Istanbul, Turcia, va avea loc Campionatul European de fotbal-tenis (seniori, senioare şi juniori), cu participarea a 12 ţări finaliste. Moldova va evolua la toate probele de concurs: simplu, dublu, triplu, dublu-mixt şi triplu-mixt.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale.

Campionatul persoanelor cu deficienţe de auz (video)

Categorie:

Duminică, 8 decembrie 2013, în sala Complexului Sportiv a Universităţii de Stat din Moldova s-a încheiat etapa finală a campionatului naţional la fotbal în sală cu participarea persoanelor cu deficienţe de auz.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail