Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 1 decembrie 2013, în satul Dănceni, raionul Ialoveni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la turneul final al Campionatului European la Fotbal Feminin U-17, care se desfăşoară în perioada 26 noiembrie – 8 decembrie în Anglia.

Special Olympics (video)

Categorie:

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat sîmbătă, 30 noiembrie, competiţii la mini-fotbal, baschet, tenis de masă şi joc de dame cu participarea a 120 de elevi de la şase şcoli auxiliare din municipiul Chişinău. Această acţiune s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

OFFS Moldova

Categorie:

Vineri, 29 noiembrie 2013, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii şi conducătorii Open Fun Football Schools Moldova, Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF şi Coordonatorul Proiectului, Iurie Conusevici şi Svetlana Ceban, asistenţi ai Coordonatorului.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 29 noiembrie, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia A. La Seminar nu au fost prezenţi oficiali de la CF Gagauziya Comrat, FC Locomotiva Bălţi şi CF Râşcani.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 28 noiembrie 2013, în baza notelor informative şi rapoartelor oficialilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

UEFA Regions' Cup

Categorie:

Joi, 28 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a etapelor preliminare şi intermediare din cadrul UEFA Region's Cup 2014-2015, competiţie pentru echipele de amatori. Reprezentanta Moldovei va juca în etapa intermediară în grupa 5 din care mai fac parte Ucraina, Spania şi Irlanda de Nord.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 28 noiembrie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. După egalul cu Lituania (1-1), naţionala de fotbal a Moldovei a coborât o treaptă şi ocupă acum locul 97, cu 359 puncte.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2015

Categorie:

Joi, 28 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European 2014-2015 pentru selecţionatele de juniori U-17 şi U-19.

Moldova va juca cu Andorra

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Andorra pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 5 martie 2014 și se va desfășura în Andorra. Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum de două ori, de fiecare dată în partide amicale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail