Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfăşoară în aceste zile etapa a treia a celui de-al VI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „A”. Cei 19 de antrenori înscrişi la acest curs participă la lecţiile teoretice şi practice prezentate de lectorul Andrei Leksakov (Directorul Școlii Superioare de Antrenori, Director Tehnic al Federaţiei de Fotbal din Rusia).

Comunicat

Categorie:

Marți, 26 noiembrie, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întâlnire cu  reprezentanții companiei Bilim Pharmaceuticals, Mutlu Memiș, Senior Area Manager, Baris Cakir, Manager Medical, Diana Vaculin, Manager, și Corina Timofti, Marketing Manager.

Seminar pentru medici (video)

Categorie:

Luni, 25 noiembrie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor FMF de la Vadul lui Vodă, s-a desfășurat Seminarul “Inovații în medicina sportivă” pentru medicii care activează la cluburile și școlile de fotbal din Moldova. La evenimentul organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal și compania Bilim Pharmaceuticals au participat reprezentanții cluburilor din Diviziile Națională, A, B, și școlile de fotbal, cu excepția echipelor Găgăuzia, Olan și Dinamo-Auto.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 22 și 23 noiembrie 2013 în orașul Dubai, Emiratele Arabe Unite, s-a desfăşurat al doilea Congres FIFA Beach Soccer Workshop cu participarea reprezentanţilor tuturor asociaţiilor naţionale de fotbal pe plajă din lume şi a conducerii comitetului FIFA la fotbal pe plajă. FMF a fost reprezentată de Iurie Bulgăreanu, Secretar General al Asociaţiei de fotbal pe plajă din Republica Moldova.

Asociația Raională de Fotbal din Cimișlia

Categorie:

“Cupa de Toamnă” printre juniori U-16 a încheiat sezonul fotbalistic din raionul Cimișlia.  Finala competiției s-a disputat duminică, 24 noiembrie 2013, pe stadionul orășenesc din Cimișlia. Câștigătoare a devenit echipa Liceului Internat cu Profil Sportiv din comuna Lipoveni (antrenor Sergiu Iurcu), care s-a impus în meciul decisiv cu formația Gimnaziului din satul Sagaidac, scor 2-0.

Turneul "Toamna de aur"

Categorie:

Duminică, 24 noiembrie 2013, la stadionul Complexului Sportiv din orașul Teleneşti s-a disputat finala turneului „Toamna de aur”.  Câștigătoare a devenit echipa primăriei Teleneşti, care a învins în meciul decisiv formația primăriei satului Târșiței, scor 4-3.

Memorialul "Valentin Granatkin"

Categorie:

Selecționata de juniori U-18 a Moldovei va participa la ce-a dea XVI-a ediție a Memorialului “Valentin Granatkin”, care va avea loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada 3-12 ianuarie 2014.

Seminar pentru medici

Categorie:

Luni, 25 noiembrie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor FMF de la Vadul lui Vodă, va avea loc un Seminar cu participarea medicilor sportivi, care activează la cluburile de fotbal din Moldova. Evenimentul este organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal împreună cu compania Bilim Pharmaceuticals.

Centrul pentru Tineret și Sport din Căuşeni (video)

Categorie:

Vineri, 22 noiembrie 2013, în orașul Căușeni a avut loc inaugurarea Centrului pentru Tineret și Sport. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de Alexandru Burlac, Membru al Comitetului Executiv, care a înmânat Președintelui Raionului Căușeni, Ion Ciontoloi, o placă specială prilejuită acestui eveniment.

Open Fun Football Schools

Categorie:

În orașul Tbilisi, Georgia, se desfășoară în perioada 20-23 noiembrie o conferință internațională în cadrul proiectelor Open Fun Football Schools și Sport School Police. La eveniment participă oficiali din Azerbaidjan, Ucraina, Danemarca, Serbia, Moldova și țara gazdă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail