Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Miercuri, 20 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-17 şi junioare U-19, ediţia 2014/2015.

U-21 / Moldova - Lituania 3-0 (video)

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a obținut a patra victorie în preliminariile Campionatului European din 2015. Tricolorii au învins la Tiraspol reprezentativa similară a Lituaniei, scor 3-0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Igor Dima și Nicolae Milinceanu, de două ori. Balticii au evoluat practic tot meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Daniel Gunevic deja din minutul 3.

Moldova - Lituania 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul amical disputat pe teren propriu cu selecţionata Lituaniei. Mindaugas Kalonas a adus oaspeţii în avantaj la finalul primei reprize. Tricolorii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 72. Artur Ioniţa a înscris din faţa porţii, după o fază la care şutul lui Luvannor Henrique a nimerit în bară.

Arbitrii meciului Moldova - Lituania U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Lituania din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Macedonia în următoarea componenţă: Dimitar MECKAROVSKI – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Isa EMURLI şi Goce PETRESKI. Al 4-lea oficial va fi Nikola KOSTENCEV.

Asociaţa Raională de Fotbal Basarabeasca (video)

Categorie:

Duminică, 17 noiembrie, pe mini-terenul cu acoperire artificială din satul Başcalia, raionul Basarabeasca, s-a disputat Cupa Asociaţiei Raionale la minifotbal. Câştigătoare a devenit echipa din satul Abaclia, care a trecut în meciul decisiv în urma executării loviturilor de departajare de formaţia Locomotiva Basarabeasca.

U-21 / Moldova - San Marino 2-0 (video)

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a obținut a treia victorie în preliminariile Campionatului European din 2015. Tricolorii au învins la Tiraspol reprezentativa similară a statului San Marino, scor 2-0. Golurile echipei noastre au fost marcate în repriza secundă de Igor Dima și Ion Ursu.

 

U-19 / Ţara Galilor - Moldova 6-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-6, în ultimul meci cu Țara Galilor din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Galezii au marcat cîte trei goluri în fiecare repriză prin Owain Jones, Abdifatah Noor, Thomas O'Sullivan, Bradley Reid, Declan John și Luke Kandi.

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipele naţionalele de seniori ale Moldovei şi Lituaniei îl vor avea în perspectiva meciului din 18 noiembrie 2013.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 15 noiembrie 2013, pe teritoriul stadionului orășenesc din Edineț a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 15 noiembrie 2013, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), reprezentanţii companiei de audit “Roedl & Partner” şi responsabilii de criteriile financiare din cadrul cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail