Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19 / Moldova - Georgia 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în cel de-al doilea meci cu Georgia din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Gazdele mini-turneului au marcat ambele goluri în primele zece minute de joc Luka Kikabidze și Giorgi Aburjania.

Ziua mondială a diabetului (video)

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” o adevărată sărbătoare pentru copiii care suferă de diabet.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale.

Arbitrii meciului Moldova - San Marino U-21

Categorie:

Meciul Moldova – San Marino din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Ungaria în următoarea componenţă: Ádám NÉMETH – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii László VISZOKAI şi Peter BERETTYÁN. Al 4-lea oficial va fi Adam FARKAS.

Naționala / Vizită la EFES Vitanta Moldova Brewery (video)

Categorie:

Miercuri, 13 noiembrie, la invitația companiei EFES Vitanta Moldova Brewery, care este partenerul general al Selecționatelor Moldovei de fotbal, jucătorii, staff-ul tehnic al echipei naționale și conducerea FMF au efectuat o vizită la sediul întreprinderii.

U-19 / Olanda - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci cu Olanda din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Fotbaliştii olandezi au marcat toate golurile în repriza secundă prin Richairo Zivkovic, Elton Acolatse și Rai Vloet.

Arbitrii meciului Moldova - Lituania

Categorie:

Meciul amical Moldova - Lituania va fi deservit de o brigadă de arbitri din România în următoarea componenţă: Alexandru TUDOR - arbitru la centru; ajutat de asistenții Vasile MARINESCU și Mircea ORBULEȚ. Al 4-lea oficial va fi Alexandru TEAN din Moldova.

Inaugurarea Școlii Sportive din Drochia

Categorie:

Marți, 12 noiembrie, în orașul Drochia a fost inaugurată Școala Sportivă din localitate, instituția fiind renovată conform tehnologiilor avansate în cadrul unui proiect moldo-suedez.

Moldova - Lituania / Declaraţiile jucătorilor (video)

Categorie:

Marţi, 12 noiembrie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă, înaintea meciului amical cu Lituania, jucătorii echipei naţionale au avut loc discuţii libere cu presa. Vă propunem imagini video de la acest eveniment.

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciurile cu San Marino (15 noiembrie, Tiraspol) și Lituania (19 noiembrie, Tiraspol) din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2015.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail