Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 11 noiembrie 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului amical Moldova – Lituania, programat pe 18 noiembrie la Chișinău. Vă propunem imagini video de la această conferință.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul amical Moldova – Lituania vor fi puse în vînzare începând cu 12.11.2013 la casele stadionului Zimbru de la ora 10-30 până la 19-00.

Lotul final pentru meciul cu Lituania

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de 23 jucători pentru meciul amical cu Lituania, programat pe 18 noiembrie la Chișinău.

Festival fotbalistic

Categorie:

Duminică, 10 noiembrie 2013, în oraşele Comrat, Taraclia şi Vulcăneşti au fost desfășurate 3 festivaluri în cadrul programului FIFA Grassroots, cu participarea a 136 de copii (a.n. 2004-2005).

Cupa ARF Criuleni (video)

Categorie:

Duminică, 10 noiembrie, pe stadionul orăşenesc din Criuleni s-a disputat finala „Cupei Asociaţiei Raionale de Fotbal 2013”, competiţie care a adunat anul acesta 6 echipe. Câştigătoare a devenit Şcoal Sportivă din satul Măgdăceşti, care a trecut în meciul decisiv de formaţia satului Maşcăuţi, scor 3-0.

Turneu internaţional (video)

Categorie:

Duminică, 10 noiembrie, la mini-terenul Şcolii auxiliare nr.6 din Chişinău s-a desfăşurat un turneu internaţional de fotbal la care au participat jucători nevăzători sau parţiali nevăzători din oraşele Bacău (România), Moscova (Rusia), Cernăuţi (Ucraina), Chişinău şi Tiraspol (Moldova).

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 8 noiembrie 2013, pe teritoriul Gimnaziului “Eva Gudumac” din comuna Tătărăuca Veche, raionul Soroca, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 07 noiembrie 2013, în baza rapoartelor oficialilor, Comitetul de Competiţii al FMF a adoptat următoarele decizii:

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF a examinat în şedinţa publică din 7 noiembrie 2013 cererea depusă de către FC “Dacia” împotriva Deciziei Comitetului de Competiții a FMF din 24 octombrie 2013 pe marginea suspendării pentru șase etape de campionat pe Igor Negrescu și sancționarea FC Dacia cu 3000 de lei, suspendarea pentru zece etape pe Polonkoev Mukhazhir și sancționarea FC Dacia cu 5000 lei.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail