Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Lotul naționalei Moldovei

Categorie:

Naţionala feminină a Moldovei va disputa marţi, 20 septembrie, ultimul meci din Preliminariile Campionatului European-2017 împotriva Poloniei. Partida va avea loc la stadionul “Osrodek Sportu i Rekreacji” din oraşul Wloclawek cu începere de la ora 19-00.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Duminică, 18 septembrie, în satul Cerniţa, raionul Floreşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 17 septembrie, în oraşul Edineţ a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Fotbal Feminin / Oficialii meciului Polonia - Moldova

Categorie:

Meciul Polonia - Moldova din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa din data de 15 septembrie 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F a decis:

Fotbal feminin / Moldova – Danemarca 0-5 (video)

Categorie:

Selecționata feminină a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în meciul cu Danemarca din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 15 septembrie, în satul Chipeșca, raionul Șoldănești, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Proiectul NOI

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal organizează în lunile august și septembrie, în diferite localități din țară, seminare cu participarea antrenorilor și conducătorilor şcolilor de fotbal.

 

Congresul UEFA

Categorie:

Miercuri, 14 septembrie 2016, în capitala Greciei, Atena, și-a desfășurat lucrările cel de-al 12-lea Congres Extraordinar UEFA.

 

Oficialii meciului Moldova - Danemarca

Categorie:

Meciul Moldova – Danemarca din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminine va fi condus de o brigadă de arbitri din Grecia în următoarea componenţă

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail