Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 5 noiembrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat în ședință deschisă procedura de executare a Hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 30 mai 2013 și Încheierii din 29 iulie 2013 pe cauza Clonin Oleg – FC Rapid privind încasarea  restanţelor salariale în sumă de 1500  dolari SUA și 3900 lei,  încasarea de la FC Rapid în beneficiul FMF a sumei de 500 lei.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Marți, 5 noiembrie 2013, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finală a Cupei Moldovei – ORANGE, ediția 2013-2014.

Cupa Preşedintelui Raionului Cahul

Categorie:

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, pe stadionul din satul Moscovei s-a disputat finala „Cupei Președintelui raionului Cahul” la fotbal, ajunsă la cea de-a X-a ediție. Câștigătoare, pentru al doilea consecutiv, a devenit echipa Dunărea Giurgiulești, care a trecut în meciul decisiv de formația Prut Colibași, scor 3-0. Partida a adunat sute de amatori ai fotbalului din raion.

Festival fotbalistic

Categorie:

Pe 1 și 3 noiembrie în orașele Bălți și Dubăsari au fost desfășurate, în cadrul programului FIFA Grassroots, alte două festivaluri fotbalistice pentru 140 de copii (a.n. 2004-2005).

Lotul lărgit pentru meciul cu Lituania

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical de pe teren propriu cu Lituania programat pe 18 noiembrie.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 31 octombrie 2013, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video a meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Joi, 31 octombrie 2013, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare) şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

Festival fotbalistic

Categorie:

Miercuri, 30 octombrie 2013, la Complexul Sportiv “Sheriff” din Tiraspol și la stadionul din satul Brătușeni, raionul Edineţ, au fost desfășurate în cadrul programului FIFA Grassroots festivaluri fotbalistice pentru 200 de copii (a.n. 2004-2005).

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de miercuri, 6 noiembrie 2013, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul amical al selecţionatei Moldovei contra Lituaniei (18 noiembrie 2013, Chişinău, Stadionul Zimbru). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Vă rugăm să respectaţi acest termen-limită, mulţumindu-vă pentru colaborare.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Rezultatele meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei Orange:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail