Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la partida dintre selecţionatele Danemarcei şi Elveției din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial la fotbal feminin din 2015. Jocul se va desfăşura pe 31 octombrie pe stadionul “Jokri Park” din orașul Vejle, Danemarca.

Festival fotbalistic

Categorie:

Duminică, 27 octombrie 2013, la stadionul din satul Ratuș, în cadrul programului FIFA Grassroots, a fost desfășurat un festival fotbalistic pentru 140 de copii (a.n. 2004-2005). Micuții de la școlile sportive și cluburile de fotbal din Ialoveni, Măgdăcești, Drăsliceni, Suruceni, Orhei și Chișinău, au participat la diverse exerciții distractive și au jucat fotbal.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 28 octombrie 2013, al VI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obținerea licenței UEFA de categorie „A”. La aceste cursuri, care se vor desfășura în 4 etape, s-au înscris 20 de antrenori.

Gala Laureaţilor AFPM 2013

Categorie:

Asociaţia de Fotbal pe Plajă din Moldova şi-a desemnat laureaţii pentru anul 2013 în cadrul unei gale festive. Cu mesaje de salut către cei prezenţi la eveniment s-au adresat Evgheni Pavlov-Bubis, Preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din Moldova, și Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Oficialii au apreciat munca depusă pentru popularizarea şi dezvoltarea acestui sport în ţara noastră.

Campionatul raionului Șoldănești (video)

Categorie:

Duminică, 27 octombrie, pe stadionul orășenesc din Șoldănești au fost făcute totalurile campionatului raional de fotbal, ediția 2012-2013. La ceremonia de premiere au participat Alexandru Relițchi, președintele raionului Șoldănești, Mircea Cojocari, Șeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, Leonid Paireli, Consilier Raional, primari ai localităților, precum și fotbaliștii celor 12 echipe din campionat.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Dumunică, 27 octombrie 2013, pe teritoriul gimnaziului din satul Lucășeuca, raionul Orhei, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Veterani / Chişinău - Constanţa 2-1 (video)

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău, Moldova, a devenit cîştigătoarea turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”, ediţia VII. În finală, jucătorii moldoveni ai învins formaţia oraşului Constanţa, România, scor 2-1. În meciul pentru locul 3, echipa or.Pinsk, Belarus s-a impus categoric, scor 3-0, în faţa veteranilor din Reni, Ucraina.

Veterani / Chişinău - Pinsk 4-1 (video)

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău (Moldova) a obţinut victorie, scor 4-1, în semifinala cu formaţia din Pinsk (Belarus), în cadrul turneului internaţional pentru veterani „Cupa FMF”. În finala competiţiei, jucătorii moldoveni vor juca împotriva echipei Constanţa (România), care a s-a impus categoric în cealaltă semifinală în faţa veteranilor din Reni (Ucraina), scor 6-1.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 25 octombrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF examinând în ședință deschisă:

Asociația Raională de Fotbal din Criuleni

Categorie:

Vineri, 25 octombrie, a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă și alegeri a Asociației Raionale de Fotbal din Criuleni, în cadrul căreia au fost făcute totalurile campionatului raional, ediția 2012-2013, și au fost alese organele de conducere. La ședință au participat reprezentanții cluburilor din raion, membrii afiliați.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail