Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 24 octombrie 2013, în baza rapoartelor oficialilor şi înregistrărilor video a meciurilor, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Futsal U-21 / România - Moldova 3-3

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei la fotbal în sală a remizat, scor 3-3, în cel de-al doilea meci amical din deplasare cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc miercuri, 23 octombrie, în localitatea Chiajna. Echipa noastră a marcat toate golurile în repriza secundă prin Sergiu Bajura, Lilian Bulicanu şi Alexandru Grigorescu.

Naţionala / Meci amical cu Lituania

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Lituania pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale. Partida a fost programată pentru 18 noiembrie 2013 şi se va desfăşura pe stadionul Zimbru din Chișinău. Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum de șapte ori, de fiecare data în meciuri amicale.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Adrian IXARI a fost numit delegat UEFA la meciul Trabzonspor Turcia – Legia Polonia din cadrul fazei grupelor Europa League. Partida se va disputa pe 24 octombrie la Trabzon pe stadionul “Huseyin Avni Aker”.

Futsal U-21 / România - Moldova 4-1

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei la fotbal în sală a pierdut, scor 1-4, primul meci amical din deplasare cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc marţi, 22 octombrie, în localitatea Chiajna. Singurul gol al echipei noastre a fost marcat de Alexandr Nedostup la mijlocul reprizei secunde. La scorul de 2-1, Lilian Bulicanu a ratat un penalty de la 10 metri.

U-15 / Islanda - Moldova 3-1

Categorie:

Selecţionata de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în faţa Islandei în finala mini-turneului preliminar către Jocurile Olimpice pentru tineret, care vor avea loc în anul 2014 în oraşul Nanjing, China. Golul naţionalei noastre a fost marcat de Denis Soltan în repriza secundă.

U-15 / Moldova - Armenia 3-0

Categorie:

Selecţionata de juniori U-15 a Moldovei s-a calificat în finala mini-turneului preliminar către Jocurile Olimpice pentru tineret, care vor avea loc în anul 2014 în oraşul Nanjing, China. În semifinale, naţionala noastră a învins reprezentativa similară a Armeniei, scor 3-0, datorită golurilor semnate de Vitalie Domaşcan, Denis Furtună şi Maxim Moleşteanu.

Turneul "Cupa Partenerilor FMF" (video)

Categorie:

Pe parcursul zilei de sîmbătă, 19 octombrie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a turneului „Cupa Partenerilor FMF”.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţă publică din 17 octombrie 2013:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail