Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat, joi 17 octombrie, clasamentul ţărilor pentru aceasta lună. Datorită victoriilor cu San Marino (3-0) și Muntenegru (5-2), naționala de fotbal a Moldovei a urcat 33 de trepte și ocupă acum locul 96, cu 369 puncte. Selecționata noastră a înregistrat cel mai spectaculos salt dintre toate cele 209 țări prezente în ierarhia mondială.

Selecţionata Moldovei / Declaraţii după meci

Categorie:

Urmăriți declarațiile lui Pavel Cebanu, Președintele FMF, și Ion Caras, Selecționerul Moldovei, la revenirea în țară, după victoria senzaționala obținută de tricolori în fața echipei Muntenegrului, scor 5-2.

Futsal / Moldova - România 4-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a obţinut victorie, scor 4-3, în al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc în sala Complexului Sportiv “Alexia” și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Muntenegru - Moldova 2-5

Categorie:

Naționala  Moldovei a încheiat evoluția în preliminariile Campionatului Mondial 2014 cu o victorie spectaculoasă pe terenul Muntenegrului, scor 5-2. Golurile tricolorilor au fost marcate de Alexandru Antoniuc, de două ori, Igor Armaș, Eugen Sidorenco și Artur Ioniță. Pentru echipa balcanică ambele reușite le-a înscris Steven Jovetic, una fiind din penalty.

U-21 / Moldova - Finlanda 1-0 (video)

Categorie:

Naționala de tineret a Moldovei a obținut a doua victorie în preliminariile Campionatului European din 2015. Tricolorii au învins la Tiraspol reprezentativa similară a Finlandei, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de fundașul Constantin Bogdan în minutul 68.

Futsal / Moldova - România 1-3 (video)

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc în sala Complexului Sportiv “Alexia” și a fost transmisă în direct de site-ul nostru.

Muntenegru - Moldova, în direct la Moldova 1

Categorie:

Meciul Muntenegru – Moldova din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2014 va fi transmis în direct de TV Moldova 1. Partida va fi comentată de Dumitru Chitoroaga şi Cristian Frisk.

Naționala Moldovei în Muntenegru

Categorie:

Echipa naţională a Moldovei a ajuns în Muntenegru în după amiaza zilei de luni, 14 octombrie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Nikic” din orașul Podgorica. În seara aceleiași zile, selecționerul Ion Caras a răspuns la întrebările jurnaliștilor în timpul conferinței de presă, după care a condus antrenamentul oficial la stadionul local “Gradski”, care are o capacitate de circa 12.000 locuri. La ședinta tehnică au participat toți cei 23 de jucători.

Arbitrii meciului Moldova - Finlanda U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Finlanda din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Belgia în următoarea componenţă: Wim SMET – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Dirk GILON şi Christophe BERBIERS. Al 4-lea oficial va fi Frederik GELDHOF.

Festival fotbalistic

Categorie:

Luni, 14 octombrie 2013, la stadionul din satul Stăuceni a fost clubul de fotbal Voran cu susținerea FMF a organizat, în cadrul programului UEFA Grassroots, un festival pentru 90 de copii (a.n. 2004-2005).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail