Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sîmbătă, 12 octombrie 2013, pe teritoriul Liceului Teoretic “A.Puşkin” din oraşul Soroca, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Lotul final pentru meciul cu Muntenegru

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de 23 jucători pentru meciul cu Muntenegru din cadrul preliminariilor CM 2014, programat pe 15 octombrie la Podgorica.

Arbitrii meciului Muntenegru - Moldova

Categorie:

Meciul Muntenegru – Moldova din cadrul Preliminariilor CM 2014 va fi condus de o brigadă de arbitri din Austria în următoarea componenţă: Robert SCHOERGENHOFER– arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Roland BRANDNER şi Roland BRAUNSCHMIDT. Al 4-lea oficial va fi Rene EISNER.

Moldova - San Marino 3-0 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei a repurtat victorie, scor 3-0, în meciul cu San Marino din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Tricolorii au marcat toate golurile în repriza secundă prin Viorel Frunză şi Eugen Sidorenco, de două ori. A fost a cincea victorie consecutivă pentru Moldova în tot atâtea dueluri directe cu San Marino.

Futsal / Meciuri amicale cu România

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României. Pentru aceste partide selecționerul Vladimir Vusatâi a convocat 17 jucători. Ambele meciuri vor avea loc în sala Complexului Sportiv “Alexia” pe 15 și 16 octombrie. Prima întâlnire va începe la ora 17.30, iar a doua la 12.00.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 10 octombrie 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Joi, 10 octombrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat la Liceul Teoretic „Natalia Gheorghiu” din capitală un festival pentru 20 de copii cu vârste între 7 şi 10 ani. Acţiunea face parte din cadrul programului Grassroots pentru dezvoltarea fotbalului de mase în Moldova.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Joi, 10 octombrie 2013, la CPSM de la Vadul-lui-Vodă au avut loc conferinţele de presă cu participarea a doi jucători de la naționala Moldovei și a selecţionerului Ion Caras înaintea meciului cu San Marino din cadrul preliminariilor CM 2014. Ambele evenimente au fost transmise în direct pe site-ul nostru.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 10 octombrie 2013, în satul Floreni, raionul Anenii Noi, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Joi, 10 octombrie 2013, pe teritoriul Colegiului de Construcţii din Chişinău a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail