Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări FIFA

Categorie:

FIFA ne-a comunicat delegările unor arbitri și oficiali din Republica Moldova la jocuri internaționale. Partida Insulele Feroe – Kazahstan din cadrul preliminariilor CM 2014 va fi condusă de Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Oleg MOLCEANOV şi Vitalie GORBATOV, în timp ce al patrulea oficial va fi Sergiu DERENOV. Meciul se va disputa pe 11 octombrie 2013 pe stadionul “Torsvollur” din Torshavn.

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipele naţionalele de seniori ale Moldovei şi San Marino îl vor avea în perspectiva meciului din 11 octombrie 2013.

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciul cu Finlanda (15 octombrie, Tiraspol) din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2015.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 8  octombrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat în ședință deschisă cererea depusă de către jucătorul Mendizov Ovidiu privind aplicarea sancțiunilor disciplinare față de FC Rapid în legătură cu neexecutarea Hotărârii Comitetului de Disciplină a FMF din 16 iulie 2013.

Letonia U-17 - Moldova U-16 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa U-17 a Letoniei, scor 0-1. Partida a avut loc pe stadionul Zemgale din oraşul Jeglava. Gazdele au marcat singurul gol în ultimul minut de joc prin Ralfs Džeriņš.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 7 octombrie 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciurilor Moldova – San Marino și Muntenegru - Moldova, din cadrul preliminariilor CM 2014. Vă propunem imagini video de la această conferință.

Letonia U-17 - Moldova U-16 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa U-17 a Letoniei, scor 0-1. Partida a avut loc pe stadionul Zemgale din oraşul Jeglava. Gazdele au marcat singurul gol în primele minute ale reprizei secunde prin Norberts Sovers.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 6 octombrie 2013, în comuna Găleşti, raionul Străşeni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Cupa Guvernului (video)

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic din satul Negureni, raionul Teleneşti, a devenit pe 5 octombrie 2013 câştigătoarea ediţiei a opta a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” la care au participat juniori cu anul nasterii 1999-2000. În finala desfăşurată pe stadionul orăşenesc din Drochia, elevii antrenaţi de Alexei Botnaru au obţinut victorie cu scorul 3-0 în faţa echipei Liceului Teoretic din satul Congaz, UTA Găgăuzia.

U-19 / Cipru - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Ciprului, scor 0-1. Gazdele au marcat singurul gol în minutul 79 prin Panagiotis Konstantinou. Tricolorii au terminat partida în inferioritate numerică după eliminarea portarului Boris Tiutiunic din minutul 55.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail