Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 03 octombrie 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

U-16 / Meciuri amicale cu Letonia

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei va disputa în deplasare pe 6 şi 7 octombrie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa U-17 a Letoniei. Pentru aceste partide, care vor avea loc pe stadionul Zemgale din oraşul Jeglava, selecţionerul Nicolae Bunea Iurie Osipenco a convocat 18 jucători.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Anji Rusia – Tottenham Anglia din cadrul fazei grupelor Ligii Europa. Jocul se va desfăşura pe 3 octombrie 2013 la stadionul “Saturn” din Ramenskoe.

U-19 / Cipru - Moldova 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a câştigat primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Ciprului, scor 2-0. Tricoloriu au marcat câte un gol în fiecare repriză prin Eugeniu Rebenja şi Vadim Calugher. Joi, 3 octombrie, cele două selecţionate se vor întâlni din nou. Partida va avea loc pe Stadionul „Makareio” din Nikosia cu începere de la ora 16-00.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Zenit Rusia – Austria Viena din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 1 octombrie la Sankt Petersburg.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La şedinţa din 1 octombrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF a cererea depusă de CSCT „Buiucani” către FC „Academia” privind rezilierea Contractului Individual de Muncă nr.167-A din 01.07.2012 încheiat între FC Academia şi Apostol Mihai şi punerea la evidenţă a jucătorului Mihai Apostol în cadrul CSCT ”Buiucani”.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Marţi, 1 octombrie 2013, pe teritoriul Colegiului Financiar-Bancar “A.Diordiţă” din Chişinău a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Arbitrii meciului Moldova - San Marino

Categorie:

Meciul Moldova – San Marino din cadrul Preliminariilor CM 2014 va fi condus de o brigadă de arbitri din Andorra în următoarea componenţă: Ignasi VILLAMAYOR ROZADOS – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Laudino LOPEZ FIDALGO şi Rui Miquel MACIEL DE QUEIROS. Al 4-lea oficial va fi Radu Marian PETRESCU (România).

U-17 / Moldova - Cipru 0-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în ultimul cu Cipru din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Gazdele mini-turneului de calificare au marcat ambele goluri în prima repriză prin Andreas Fragkou şi Foivos Christodoulou.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Duminică, 29 septembrie 2013, la Complexul Sportiv „Introscop” din Chişinău s-a desfăşurat un festival fotbalistic la care au participat 100 de fete (anul naşterii 2001-2003). Acţiunea face parte din cadrul programului FIFA pentru dezvoltarea fotbalului feminin. Toţi participanţii, care au reprezentat şcolile sportive din Bălţi, Edineţ, Măcăreşti, Anenii Noi, Drăsliceni, Măgdăceşti, Cahul, Slobozia, Dubăsari şi Chişinău, au primit cadouri şi inventar sportiv.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail