Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 27 septembrie 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

U-17 / Norvegia - Moldova 1-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în al doilea meci cu Norvegia din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Fotbaliştii scandinavi au deschis scorul în minutul 16 prin Hokan Lorentzen, dar în scurt timp Iurie Cebotari a restabilit egalitatea.

Lotul lărgit al naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu San Marino (11 octombrie, Chişinău) şi Muntenegru (15 octombrie, Podgorica) din cadrul preliminariilor CM 2014.

La Mulţi Ani!

Categorie:

Ion SANDU, cunoscutul comentator şi jurnalist sportiv, a împlinit onorabila vîrstă de 70 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră.

WU-19 / Moldova - Insulele Feroe 2-2

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a remizat, scor 2-2, cu selecţionata similară a Insulelor Feroe în ultimul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2013/2014. Golurile echipei noastre au fost marcate de Cristina Cerescu (minutul 45) şi Claudia Chiper (minutul 90+2). Pentru formaţia scandinavă au înscris Maria Thomsen şi Eydvor Klakstein.

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – San Marino din cadrul preliminariilor CM 2014 vor fi puse în vînzare începând cu 05.10.2013 la casele stadionului Zimbru de la ora 10-30 până la 19-00. De asemenea, biletele pot fi procurate şi pe site-ul www.iticket.md.

U-17 / Spania - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci cu Spania din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2013/2014. Fotbaliştii spanioli au marcat toate golurile în prima repriză prin Asier Villalibre, Sergi Canós şi Diego Altamirano.

U-19 / Meciuri amicale cu Cipru

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2014, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 1 şi 3 octombrie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Ciprului. Pentru aceste partide, care vor avea loc în deplasare, selecţionerul Iurie Osipenco a convocat 18 jucători.

Seminar FIFA

Categorie:

În zilele de 24 și 25 septembrie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară un Seminar FIFA cu tema “Strategii de dezvoltare ale fotbalului în Moldova”. Forul fotbalistic mondial este reprezentat de Eva Pasquier, Ofițer de Dezvoltare al FIFA pentru Europa, și Kenneth Macleod, Consultant FIFA și Director Comercial al Asociației de Fotbal din Scoția. 

WU-19 / Cehia - Moldova 3-1

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-3, în faţa Cehiei în cel de-al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2013/2014. Toate golurile au fost marcate repriza secundă. Petra Tauberova, Tereza Krejcirikova şi Katerina Buzkova au înscris pentru Cehia în decurs de 10 minute, în timp ce reuşita Moldovei a fost semnată de Cristina Cerescu.   

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail