Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Meci caritabil

Categorie:

Duminică, 22 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chişinău a avut loc un meci caritabil între echipa Guvernului Republicii Moldova, căpitanul căreia a fost Prim Ministrul, Iurie Leancă, şi formaţia artiştilor din ţara noastră, la care antrenor este Ion Suruceanu.

WU-19 / Finlanda - Moldova 4-0

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în primul meci cu Finlanda din cadrul preliminariilor Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2013/2014. Fotbalistele scandinave au marcat toate golurile în prima repriză prin Matilda Seppelin, Vera Saastamoinen (de două ori) şi Natalia Kuikka.

Preliminariile CE U-17

Categorie:

În perioada 25 – 30 septembrie naţionala de juniori U-17 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal, ediţia 2013/2014.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 19 septembrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF examinând în ședință deschisă:

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 20 septembrie 2013 a adoptat următoarele decizii:

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (UEFA Study Group), 10 antrenori şi oficiali din Republica Moldova participă în perioada 16-19 septembrie 2013 la un Seminar pentru antrenori din fotbalul pentru copii şi juniori. Acţiunea este organizată de forul european în Turcia, ţara noastră fiind reprezentată de către Iurie Osipenco, Nicolae Bunea, Ilie Carp, Igor Şpaniora, Valeriu Oloieru, Stepan Ceban, Vladislav Pocotilo, Vitalie Onica, Olga Rusacova, Oleg Molceanov.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale. Partida Milan Italia – Celtic Scoţia din cadrul Ligii Campionilor de tineret va fi condusă de Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Anatolie BODEAN şi Vitalie GORBATOV.

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-19

Categorie:

În perioada 21 – 26 septembrie naţionala de junioare U-19 a Moldovei va participa în cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin, ediţia 2013/2014. Moldova va evolua în grupa 4, din care mai fac parte Cehia, Insulele Feroe şi Finlanda.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţă publică din 16 septembrie 2013:

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Molodvei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 16 septembrie 2013, al XIV-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în două etape în perioada 16 septembrie – 18 octombrie, s-au înscris 30 de antrenori.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail