Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Moldova - Belarus 2-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 2-2, în cel de-al doilea meci amical cu reprezentativa similară a Belarusului. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă, fiind transmisă în direct pe site-ul nostru. Golurile tricolorilor au fost marcate în prima repriză de Nicolae Matei şi Victor Martin.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Vineri, 13 septembrie 2013, în satul Costuleni, raionul Ungheni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 12 septembrie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

U-17 / Moldova - Belarus 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a Belarusului. Partida a avut loc la stadionul Complexului Sportiv din Orhei şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Toate golurile au fost înscrise în repriza secundă de Vasilyeu, Kukharcyk și Burets, ultimul transformând un penalty.

U-21 / Moldova - Ţara Galilor 0-0 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a mai obţinut un punct în preliminariile Campionatului European din 2015. Tricolorii au remizat, scor 0-0, în partida cu Ţara Galilor, disputată la Tiraspol.

Arbitrii meciului Moldova - Țara Galilor U-21

Categorie:

Meciul Moldova – Țara Galilor din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Azerbaidjan în următoarea componenţă: Rahim HASANOV – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Yashar ABBASOV şi Mubariz HASHIMOV. Al 4-lea oficial va fi Rauf JABAROV.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Sîmbătă, 7 septembrie, la Vadul-lui-Vodă s-a încheiat  campionatul național la fotbal pe plajă între juniori (a.n. 1995-1996), organizat de Asociația de profil din R. Moldova. Campioană, pentru al patrulea an consecutiv, a devenit echipa Şcolii Sportive Nr.12 din Vadul-lui-Vodă care a totalizat 24 puncte.

Delegare UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale. Partida Liechtenstein - Elveția din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret va fi condusă de Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Andrei BODEAN și Oleg MOLCEANOV, precum și de al patrulea oficial Sergiu DERENOV. Jocul se va disputa pe 9 septembrie 2013 în Liechtenstein.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 8 septembrie 2013, pe teritoriul Şcolii internat din satul Cărpineni, raionul Hînceşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Naționala / Anglia - Moldova 4-0

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal a suferit înfrângere în meciul din deplasare cu Anglia, scor 4-0, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Atacantul gazdelor Daniel Welbeck a reușit o dublă, iar celelate goluri au fost semnate de Steven Gerrard și Rickie Lambert.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail