Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Open Fun Football Schools (video)

Categorie:

În perioada 5 – 11 septembrie 2016 în mai multe localități din țară și-a desfășurat activitatea cele 10 școli din cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Fotbal feminin / Lotul naționalei Moldovei

Categorie:

Antrenoarea naționalei feminine a Moldovei, Alina Stețenco, a anunţat lotul final pentru meciul cu Danemarca (15 septembrie, Chișinău) din Preliminariile Campionatului European-2017.

Comitetul de Arbitri al FMF (video)

Categorie:

Luni, 12 septembrie, la sediul FMF a avut loc şedinţa Comitetului de Arbitri. În cadrul întrunirii a fost făcută o analiză a arbitrajului de la meciurile etapei VII în Divizia Naţională.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Fotbal pe plajă / Moldova – Ungaria 7-8

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 4-4 în timpul regulamentar, 3-4 în urma executării loviturilor de departajare cu Ungaria în meciul pentru locurile 15-16 din cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfăşoară în oraşul Jesolo, Italia. Golurile echipei noastre au fost marcate de Leonid Podlesnov – 2, Sergiu Nicolaiciuc și Nicolae Ignat.

Cursuri FIFA Grassroots (video)

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 5 septembrie 2016, Cursul FIFA Grassroots.

Proiectul NOI

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal organizează în lunile august și septembrie, în diferite localități din țară, seminare cu participarea antrenorilor și conducătorilor şcolilor de fotbal.

Fotbal pe plajă / Moldova – Polonia 1-3

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 1-3, în meciul cu Polonia din cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfăşoară în oraşul Jesolo, Italia. Golul echipei noastre a fost marcate de Andrei Negara.

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

Vineri, 9 septembrie, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău, Comitetul de Arbitri al FMF a organizat un Seminar ordinar metodic cu participarea arbitrilor din Divizia Națională.

Ședință de lucru

Categorie:

Vineri, 9 septembrie, la sediul FMF, a avut loc o ședință de lucru în cadrul căreia a fost constituit un grup de lucru pentru pregătirea eficientă a Echipei Naționale U-17 a Moldovei către turneul preliminar de calificare, la care mai participă selecționatele de juniori U-17 ale Rusiei, Letoniei, Bosniei și Herțegovinei și care va avea loc în perioada 23-28 septembrie în țara noastră.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail