Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Curtea Națională de Arbitraj Sportiv

Categorie:

La ședința din 5 septembrie Curtea Națională de Arbitraj Sportiv de pe lângă FMF a examinat cererea de recurs depusă de către FC Dacia împotriva Deciziei Comitetului de Apel a FMF din 28.03.2013 pe marginea cauzei Yerchyk Vadzim – FC Dacia privind încasarea restanţelor salariale în sumă de 10500 dolari SUA şi rezilierea contractului individual de muncă din 24 februarie 2011.

Fotbalul - ambasadorul păcii (video)

Categorie:

În perioada 5-7 septembrie se desfășoară  proiectul „Fotbalul – Ambasadorul Păcii”, organizat de Amabasada Marii Britanii la Chișinău, Federația Moldovenească de Fotbal și organizația „Spirit of Soccer”. La acest eveniment participă antrenori și jucătoare (sub 14 ani) de la echipele de fotbal feminin din țară, inclusiv din Transnistria și UTA Găgăuzia.

U-21 / Anglia - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în partida cu Anglia din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2015. Singurul gol al meciului a fost marcat de Saido Berahino în minutul 13.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 5 septembrie 2013, în satul Fundul Galbenei, raionul Hînceşti a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 05 septembrie 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

La ședința din 3 septembrie 2013, Comitetul de Disciplină al FMF a examinat procedura de executare a  Hotărârii Comitetului de Disciplină din 11 iunie 2013 pe cauza Mendizov Ovidiu către FC Rapid privind încasarea restanţelor salariale în sumă de 9600 dolari SUA și 4800 lei și încasarea în beneficiul FMF a sumei de 500 lei.

Arbitrii meciului Anglia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Anglia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2015 va fi condus de o brigadă de arbitri din Muntenegru în următoarea componenţă: Nikola DABANOVIC – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Veslin RADUNOVIC şi Jovica TATAR. Al 4-lea oficial va fi Milos SAVOVIC.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Marți, 3 septembrie 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului Anglia - Moldova, din cadrul preliminariilor CM 2014. Vă propunem imagini video de la această conferință.

Lotul final pentru meciul cu Anglia

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de 23 jucători pentru meciul cu Anglia din cadrul preliminariilor CM 2014,  programat pe 6 septembrie la Londra.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Luni, 2 septembrie 2013, pe teritoriul Liceului Teoretic “Ștefan cel Mare” din orașul Nisporeni a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail