Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Președintelui Raionului Șoldănești (video)

Categorie:

Duminică, 1 septembrie 2013, la stadionul sătesc din Cotiujenii Mari a avut loc finala Cupei Președintelui Raionului Șoldănești la fotbal. După o partidă viu disputată, câştigătoare a devenit echipa Cotiujenii Mari care s-a impus în meciul decisiv cu Șoldănești, scor 2-1.

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipa naţională a Moldovei îl va avea în perspectiva meciului cu Anglia din 6 septembrie 2013.

Cupa Raionului Hînceşti (video)

Categorie:

Sîmbătă, 31 august 2013, la stadionul orăşenesc din Hînceşti s-a disputat finala Cupei Raionului la fotbal. După o partidă viu disputată, câştigătoare a devenit echipa Petrocub Sărata Galbenă care s-a impus în meciul decisiv cu FC Hînceşti, scor 4-1.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Sâmbătă, 31 august 2013, în satul Colibaşi, raionul Cahul, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Festival fotbalistic (video)

Categorie:

Vineri, 30 august, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-au încheiat Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor Grassroots (fotbalul de mase).

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Sheriff Tiraspol cu calificarea în faza grupelor Ligii Europa! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa din 29 august 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri, 28 august 2013, în satul Covurlui, raionul Leova, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Arbitrii meciului Anglia - Moldova

Categorie:

Meciul Anglia – Moldova din cadrul Preliminariilor CM 2014 va fi condus de o brigadă de arbitri din Slovacia în următoarea componenţă: Ivan KRUZLIAK – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Martin BALKO și Tomas MOKOS. Al 4-lea oficial va fi Richard TRUTZ. Observator de arbitri a fost desemnat Hans REIJGWART (Olanda), iar Delegat – Rudolf ZAVRL (Slovenia).

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Dinamo Kiev Ucraina – Aktobe Kazahstan din cadrul play-off-ului Ligii Europa. Partida se va disputa pe 29 august la stadionul “Olimpiiskii” din Kiev.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail