Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Moldova - România 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a României. Partida a avut loc la stadionul Complexului Sportiv din Orhei şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Ivan Voropai a deschis scorul în minutul 15, însă oaspeţii au reuşit egalarea spre final de partidă prin Radu Motreanu.

Moldova U-15 - Sheriff U-16 4-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a obţinut victorie, scor 4-2, în meciul amical disputat cu echipa Sheriff Tiraspol (U-16). Tricolorii au condus la pauză cu 2-0 datorită dublei semnate de atacantul Vitalie Domaşcan. Sheriff a început mai activ repriza secundă, iar în minutul 44, Stanislav Vasilevici a ratat un penalty.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Duminică, 18 august 2013, în satul Taraclia, raionul Căuşeni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Sinteza Căuşeni, la 20 de ani

Categorie:

Sîmbătă, 17 august, aniversarea a 20 de ani de la fondare sărbătoreşte clubul de fotbal Sinteza Căuşeni, care în sezonul 1993-1994 a evoluat în Liga Naţională, iar în prezent participă în campionatul Moldovei, în Divizia B.

U-15 / Meci amical

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-4, în meciul amical disputat cu echipa CSCT Buiucani Chişinău (U-16). Golul tricolorilor a fost marcat de atacantul Nichita Iuraşco pe final de partidă.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 15 august 2013, Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat următoarele decizii:

U-19 / România - Moldova 2-2

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a remizat, scor 2-2, în al doilea meci amical disputat cu reprezentativa României. Partida a avut loc la stadionul “Ancora” din Galaţi. Jucătorii antrenați de Iurie Osipenco au condus cu 2-0 după golurile înscrise de Andrei Macrițchi (min.34) și Eugeniu Rebenja (min.57). Gazdele au redus din diferență în minutul 64, iar în în ultimele secunde de joc au reușit să egaleze.

Naționala de juniori U-15

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Jocurilor Olimpice pentru tineret din 2014, naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 16 şi 18 august două meciuri amicale cu echipele CSCT Buiucani Chișinău (U-16) și Sheriff Tiraspol (U-16). Pentru aceste partide, care vor avea loc la Vadul-lui-Vodă, au fost convocați 25 de jucători.

Naţionala / Moldova - Andorra 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei a remizat, scor 1-1, în meciul amical disputat pe teren propriu cu selecţionata Andorrei. Căpitanul oaspeţilor, Oscar Sonejee, a deschis scorul deja în minutul 4. Tricolorii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj pe finalul primei reprize. Alexandru Dedov a marcat primul gol pentru naţională după o centrare bună a lui Alexandru Suvorov.

U-19 / România - Moldova 1-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a remizat, scor 1-1, în primul meci amical disputat cu reprezentativa României. Partida a avut loc la stadionul “Ancora” din Galaţi. Teodor Lungu a deschis scorul în minutul 32, însă gazdele au reuşit egalarea destul de rapid prin George Mareş. Pe final de partidă, Moldova a evoluat în inferioritate numerică după eliminarea lui Lungu. 

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail