Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal-volei pe plajă

Categorie:

În zilele de 3 şi 4 august 2013 la Vadul-lui-Vodă s-au disputat ultimele etape din faza preliminară a Campionatului Republicii Moldova la fotbal-volei pe plajă, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Comitetul de Antrenori al FMF

Categorie:

Marți, 6 august, a avut loc ședința Comitetului de Antrenori al FMF (Președinte - Ion Testemițanu). Iurie Osipenco, antrenorul reprezentativei U-19, a prezentat darea de seamă despre participarea selecționatei în meciurile amicale din acest an, dar si despre mersul pregătirilor și a selecției jucătorilor pentru preliminariile Campionatului European U-19, care vor avea loc în perioada 13-18 noiembrie în Georgia.

Delegări UEFA şi FIFA

Categorie:

UEFA şi FIFA ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale.

WU-17 / Moldova - Letonia 1-1 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-17 a Moldovei a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu reprezentativa similară a Letoniei ultimul meci din cadrul grupei 5 a preliminariilor Campionatului European din 2014.

Seminar OFFS

Categorie:

În orașul Batumi din Georgia se desfășoară în perioada 2-6 august un Seminar pentru instructori Open Fun Football Schools din Moldova, Irak, Armenia, Azerbaidjan, Ucraina, Rusia și țara gazdă.

Lotul lărgit pentru meciul cu Andorra

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Andorra, programat pe 14 august la stadionul Zimbru din Chișinău.

WU-17 / Islanda - Moldova 6-0 (video)

Categorie:

Naţionala de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în al doilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2014. Echipa antrenată de Alina Stețenco a fost învinsă de selecţionata similară a Islandei, scor 6-0. Partida a avut loc la Orhei şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. În ultimul meci din această grupă preliminară, Moldova va juca cu Letonia.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul amical Moldova – Andorra vor fi puse în vînzare începând cu 09.08.2013 la casele stadionului Zimbru de la ora 10-00 până la 19-00.

WU-17 / Ungaria - Moldova 5-0 (video)

Categorie:

Naționala de junioare U-17 a Moldovei a suferit înfrângere în primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2014. Echipa antrenată de Alina Stețenco a fost învinsă de selecționata similară a Ungariei, scor 5-0.

Comunicat

Categorie:

În conformitate cu circulara FIFA nr. 1368 din 5 iulie 2013, asociațiile naționale sunt invitate să organizeze următoarea sesiune de examene pentru Agenți de Jucători, care va avea loc pe 26 septembrie 2013 la sediul FMF la ora 10.00.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail