Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Fotbal feminin / Preliminariile CE WU-17

Categorie:

În perioada 30 iulie - 4 august 2013, Moldova va găzdui meciurile grupei 5 din cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin U-17, ediția 2013/2014. Din această grupă fac parte Moldova, Ungaria, Letonia și Islanda. Site-ul nostru va transmite în direct toate partidele selecționatei Moldovei.

Fotbal-volei pe plajă

Categorie:

Duminică, 28 iulie 2013, la Vadul-lui-Vodă a demarat cea de-a doua ediție a Campionatului Republicii Moldova la fotbal-volei pe plajă, organizat de Federaţia de fotbal-tenis în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal. În faza preliminară participă 12 echipe, care au fost repartizate în 2 grupe. Primele două echipe clasate din fiecare grupă se vor califica în etapa finală a campionatului.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 27 şi 28 iulie 2013 la Vadul-lui-Vodă a avut loc cea de-a cincea ediție a Cupei Moldovei la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa CS Djoker-Tornado Chișinău, care s-a impus după o finală spectaculoasă cu CS Grătieşti. Timpul regulamentar și prelungirile s-au încheiat la egalitate, scor 5-5, iar la penaltiuri mai precisă a fost Djoker-Tornado, 8-7.

Acreditări de presă

Categorie:

În urma unei înţelegeri între Federaţia de Fotbal din Anglia şi FMF, Serviciul de Presă al FMF este responsabil de acreditarea ziariştilor moldoveni la jocurile din deplasare a reprezentativelor noastre U-21 şi “A” contra Angliei din cadrul Preliminariilor Campionatului European de tineret 2015 (5 septembrie 2013, Reading, Stadionul The Madejski) şi, respectiv, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2014 (6 septembrie 2013, Londra, Stadionul Wembley).

Şedință de lucru cu ofițerii de presă

Categorie:

Ofițeri de presă de la cluburile din Divizia Națională au participat pe 26 iulie 2013 la o ședință de lucru, care s-a desfășurat la sediul FMF. Cu un mesaj de salut către participanți a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF. Forul Național a fost reprezentat de către Victor Daghi, șef al Serviciului de Presă.

Felicitări Milsami!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită FC Milsami cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Delegare UEFA

Categorie:

Forul fotbalistic european ne-a comunicat că Olesea BERDEA din Republica Moldova a fost numită Delegat UEFA la mini-turneul din Estonia din cadrul primului tur preliminar a Campionatului European la Fotbal Feminin U-17, ediția 2013/2014. La competiție participă selecționatele Croației, Estoniei, Norvegiei și României, iar meciurile vor avea loc în orașul Tallinn în perioada 29 iulie – 3 august.

Turneu internațional de fotbal

Categorie:

Echipa de juniori U-17 FC Cahul-2005 s-a clasat pe locul 3 la Festivalul fotbalistic din oraşul Kaposvari, Ungaria, ediţia a IX-a.

Open Fun Football Schools

Categorie:

În perioada 22-26 iulie 2013 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară un Seminar organizat de Federația Moldovenească de Fotbal pentru 22 de lideri și 132 de antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools.

Informații despre bilete

Categorie:

Pe 6 septembrie 2013, la stadionul Wembley din Londra, va avea loc meciul dintre selecționatele Angliei și Moldovei din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2014.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail