Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa FC Sheriff Tiraspol cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Rubin Kazan Rusia – FK Jagodina Serbia din cadrul turului doi preliminar al Ligii Europa. Jocul se va desfăşura pe 25 iulie 2013 la stadionul “Țentralinîi” din Kazan.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţă publică din 22 iulie 2013:

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 20 și 21 iulie 2013 la Vadul-lui-Vodă au avut loc meciurile etapelor IX și X din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă, “Divizia Naţională”, organizat de Asociaţia de profil.

Seminar OFFS

Categorie:

În perioada 22-26 iulie 2013 la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară un Seminar pentru 22 de lideri și 132 de antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools organizat de Federația Moldovenească de Fotbal.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Ghenadie SCURTUL în calitate de observator tehnic la turneul final al Campionatului European pentru juniori U-19, care va avea loc în Lituania în perioada 20 iulie – 1 august 2013.

Naționala de juniori U-15

Categorie:

Selecționata de juniori U-15 a Moldovei va participa la turneul preliminar către Jocurile Olimpice pentru tineret, care vor avea loc în anul 2014 în orașul Nanjing, China. Naționala noastră va juca într-o grupă de calificare cu Finlanda, Islanda și Armenia. Meciurile vor avea loc în perioada 17-22 octombrie 2013 în Elveția. Doar câștigătoarea grupei va obține dreptul de a participa la Jocurile Olimpice pentru tineret din 2014.

Fotbal Feminin

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară în zilele de 15 și 16 iulie 2013 un seminar pentru instructorii din fotbalul feminin, în perspectiva organizării în diferite localități a unor festivaluri pentru fete U-14, care vor avea un rol important în popularizarea fotbalului feminin.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 13 iulie 2013 la Vadul-lui-Vodă a avut loc etapa VIII din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă, “Divizia Naţională”, organizat de Asociaţia de profil.

Comitetul de arbitri

Categorie:

În perioada 12-14 iulie 2013, la CPSM de la Vadul-lui-Vodă, arbitrii care urmează să deservească partidele de fotbal din Divizia Națională au efectuat un cantonament de pregătire. În cadrul acestuia cavalerii fluierului au susținut examene teoretice și practice sub îndrumarea a 7 lectori și a antrenorului pentru fitness, Gheorghe Codiţa. Comitetul de Arbitri a fost reprezentat de către Oleg Berladean (Preşedinte), Vladimir Antonov (Vicepreşedinte), Veaceslav Caprovoi, Leonid Ulanov, Valeriu Rusacov, Vladislav Cebotari și Valentin Veselov (toți, membri).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail