Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Steaua Bucureşti România – FK Vardar Macedonia din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Jocul se va desfăşura pe 16 iulie 2013 la stadionul “Naţional Arena” din Bucureşti.

Felicitări FC Milsami şi FC Dacia!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită FC Milsami şi FC Dacia cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din această competiţie internaţională!

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 11 iulie 2013 a adoptat următoarele decizii:

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Miercuri, 10 iulie 2013, pe teritoriul Centrului Cultural-Sportiv din localitatea Cucoara, raionul Cahul, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”, în colaborare cu Fondul de Investiții Sociale din Moldova, Consiliul comunal Cucoara, Consiliul Raional Cahul şi locuitori ai satului Cucoara.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 6 şi 7 iulie la Vadul-lui-Vodă a avut loc Cupa FMF la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din Moldova. Deţinătoare a trofeului a devenit echipa CS Djoker-Tornado, care a trecut în finală de formaţia Arsenal, scor 7-1.

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a început luni, 8 iulie 2013, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la futsal. La aceste cursuri, care se vor desfășura în perioada 8-12 iulie, s-au înscris 19 antrenori.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Vineri, 5 iulie, a avut loc ședința de lucru a Comitetului Fotbal Profesionist. La adunare au fost prezenți Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, Mihai Anghel, Prim Vicepreședinte FMF, Președinte al Comitetului Fotbal Profesionist, Petru Soltanici, Director de Competiții FMF, și oficialii cluburilor FC Sheriff, FC Tiraspol, FC Rapid, FC Zimbru, FC Academia, FC Costuleni, FC Olimpia, FC Speranța, FC Veris și FC Dinamo-Auto. De la întrunire au lipsit reprezentanții cluburilor FC Dacia și FC Milsami.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 4 iulie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 3 iulie 2013 a luat următoarele decizii:

Forum internațional

Categorie:

În perioada 3-7 iulie la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv nr. 2 din Chişinău şi la Vadul-lui-Vodă se desfăşoară Forumul internaţional al Profesorilor de Educaţie Fizică, ediţia II. Pe parcursul celor 5 zile ale Forumului vor fi organizate mai multe activităţi demonstrative şi Mese rotunde cu temele „Sportul şcolar – probleme şi soluţii”, „Personalitatea profesorului contemporan de educaţie fizică”, „Perspectivele dezvoltării educaţiei fizice şi sportului şcolar”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail