Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Schimbări în Regulile Jocului (video)

Categorie:

În scrisoarea semnată de Markus Kattner, Secretar General Adjunct FIFA, forul fotbalistic mondial a informat Federația Moldovenească de Fotbal că începând cu 1 iulie 2013 intră în vigoare schimbările făcute de International Football Association Board (IFAB) în Regulile Jocului referitor la interpretarea poziției de offside din sezonul 2013-2014.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Pe 30 iunie 2013 pe terenul de plajă de la Vadul-lui-Vodă a avut loc ultima etapă din cadrul turului Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plajă, Divizia Naţională, organizat de Asociaţia de profil.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Ghenadie SCURTUL a fost numit delegat UEFA la meciul Zalgiris Lituania - Saint Patrick's Athletic Irlanda din cadrul primului tur preliminar al Ligii Europa. Partida se va disputa pe 4 iulie 2013 la Vilnius.

La Mulți Ani!

Categorie:

Iurie PONOMARIOV, veteran al fotbalului moldovenesc, fost arbitru în campionatul URSS, a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani! Timp de zece ani a condus colegiul republican de arbitri, iar în prezent este observator de arbitri în campionatul Moldovei. Iurie Ponomariov a fost felicitat de conducătorii forului fotbalistic, care i-au adresat omagiatului sincere urări de sănătate și fericire.

Olimpiada APSM

Categorie:

Duminică, 30 iunie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-a desfășurat turneul la jonglarea mingii, ultima probă din cadrul Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova. La eveniment au participat mai mulți jurnaliști, care apoi și-au demonstrat abilitățile fotbalistice și la un meci amical de fotbal.

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2013, după ce a câştigat meciul cu FC Tiraspol, scor 2-0. Echipa antrenată de Vitaliy Rashkevich a marcat câte un gol în fiecare repriză prin Ismail Isa şi Benjamen Balima. Este a cincia Supercupă a Moldovei pentru Sheriff, după cele din anii 2003, 2004, 2005 şi 2007.

U-19 / Albania - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 3-0, în al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Albaniei. Două goluri pentru gazde le-a marcat în prima repriză atacantul Faton Ademi, iar cealaltă reuşită a fost semnată de mijlocaşul Endri Cekici.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Sheriff – FC Tiraspol (Supercupa Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc vineri, 28 iunie 2013, la Complexul Sheriff din Tiraspol, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Vă propunem imagini video cu declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor ambelor echipe.

Seminar pentru medici

Categorie:

La Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfășoară, pe parcursul zilei de vineri, 28 iunie 2013, Seminarul FMF pentru medici de la echipele moldovenești de fotbal.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor arbitri din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale. Partida Levadia Estonia – Bala Town Țara Galilor din cadrul primului turul preliminar al Ligii Europa va fi condusă de Dumitru MUNTEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenți Oleg MOLCEANOV și Vitalie GORBATOV, precum și de al patrulea oficial Victor GHECIU. Jocul se va disputa pe 11 iulie 2013 în Estonia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail